nazQul Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam. Gram na U4 i podczas wykonywania zadań nie dostaje na konto deuteru. Prosiłbym o sprawdzenie oraz naprawienie błędu. Po wykonaniu zadania dostaje komunikat : Zadanie zostało wykonane! Lecz na koncie brak nagrody. Pozdrawiam NazQul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Sprawdz czy nie masz nadwyżki , czy nie dodaje do banku , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazQul Napisano 13 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Niestety nie, planeta pusta z surki, a w banku nie ma przychodu. Problem zostaje nie rozwiązany.PozdrawiamNazQul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A nadwyżka za poprzednie zadania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nick z gry? Konto nowe, przejęte czy pana stare ? Jeżeli stare, to czy poprzednio wykonywał pan jakieś zadania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazQul Napisano 14 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Konto jest stare, swojego czasu kiedyś wykonywałem jakieś zadania, jak jeszcze wszystkie były w jednym miejscu i były nie podzielone, tylko miałem długą przerwę i myślałem, że zadania były zresetowane, bo każde pokazuje mi, że zadanie jest do zrobienia, Nick w grze taki sam jak na Forum : NazQulPozdrawiamNazQul Edytowane 14 Października 2013 przez nazQul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Musisz spłacić nadwyżkę z poprzednich zadań, by móc otrzymać surowce z tych zadań. Dlatego nie otrzymałeś surowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazQul Napisano 14 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 a jak spłacić tę nadwyżkę? wykonując zadania automatycznie wyrównuje mi się ten licznik ? bo nawet nie można nigdzie zobaczyć ile tej nadwyżki mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Tak , dokładnie . Realizując zadania otrzymasz redukcje nadwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Pozostało Ci do spłaty: 5.229.010.350.000 deuteru. Jeżeli nagroda przewyższa ilość nadwyżki, to jest ona pomijana i nagroda pojawi się w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sernik Napisano 12 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam nie dostałem deuteru za wykonane zadaniaa czy te nagrody za zadania są wpłacane do banku? I_Will_Never_Forget Nie piszemy dwóch postów pod sobą, używamy opcji ,,EDYTUJ"I tak, nagrody są wpłacane do banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi