Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Gram na U4 i podczas wykonywania zadań nie dostaje na konto deuteru. Prosiłbym o sprawdzenie oraz naprawienie błędu. Po wykonaniu zadania dostaje komunikat : Zadanie zostało wykonane! Lecz na koncie brak nagrody. 

Pozdrawiam 

NazQul

Posted (edited)

Konto jest stare, swojego czasu kiedyś wykonywałem jakieś zadania, jak jeszcze wszystkie były w jednym miejscu i były nie podzielone, tylko miałem długą przerwę i myślałem, że zadania były zresetowane, bo każde pokazuje mi, że zadanie jest do zrobienia, Nick w grze taki sam jak na Forum : NazQul

Pozdrawiam

NazQul

Edited by nazQul
Posted

Musisz spłacić nadwyżkę z poprzednich zadań, by móc otrzymać surowce z tych zadań. Dlatego nie otrzymałeś surowca.

Posted

a jak spłacić tę nadwyżkę? wykonując zadania automatycznie wyrównuje mi się ten licznik ? bo nawet nie można nigdzie zobaczyć ile tej nadwyżki mi zostało.

Posted

Pozostało Ci do spłaty: 5.229.010.350.000 deuteru. Jeżeli nagroda przewyższa ilość nadwyżki, to jest ona pomijana i nagroda pojawi się w banku.

• 10 months later...
Posted

Witam nie dostałem deuteru za wykonane zadania

a czy te nagrody za zadania są wpłacane do banku?

I_Will_Never_Forget

Nie piszemy dwóch postów pod sobą, używamy opcji ,,EDYTUJ"
I tak, nagrody są wpłacane do banku.