nazQul Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Października 2013 Witam. Gram na U4 i podczas wykonywania zadań nie dostaje na konto deuteru. Prosiłbym o sprawdzenie oraz naprawienie błędu. Po wykonaniu zadania dostaje komunikat : Zadanie zostało wykonane! Lecz na koncie brak nagrody. Pozdrawiam NazQul Cytuj
Revenge ツ Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Października 2013 Sprawdz czy nie masz nadwyżki , czy nie dodaje do banku , Cytuj
nazQul Napisano 13 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Października 2013 Niestety nie, planeta pusta z surki, a w banku nie ma przychodu. Problem zostaje nie rozwiązany.PozdrawiamNazQul Cytuj
Revenge ツ Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Października 2013 A nadwyżka za poprzednie zadania ? Cytuj
deusx Napisano 13 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Października 2013 Nick z gry? Konto nowe, przejęte czy pana stare ? Jeżeli stare, to czy poprzednio wykonywał pan jakieś zadania ? Cytuj
nazQul Napisano 14 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Konto jest stare, swojego czasu kiedyś wykonywałem jakieś zadania, jak jeszcze wszystkie były w jednym miejscu i były nie podzielone, tylko miałem długą przerwę i myślałem, że zadania były zresetowane, bo każde pokazuje mi, że zadanie jest do zrobienia, Nick w grze taki sam jak na Forum : NazQulPozdrawiamNazQul Edytowane 14 Października 2013 przez nazQul Cytuj
MiG Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2013 Musisz spłacić nadwyżkę z poprzednich zadań, by móc otrzymać surowce z tych zadań. Dlatego nie otrzymałeś surowca. Cytuj
nazQul Napisano 14 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Października 2013 a jak spłacić tę nadwyżkę? wykonując zadania automatycznie wyrównuje mi się ten licznik ? bo nawet nie można nigdzie zobaczyć ile tej nadwyżki mi zostało. Cytuj
Revenge ツ Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2013 Tak , dokładnie . Realizując zadania otrzymasz redukcje nadwyżki Cytuj
deusx Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2013 Pozostało Ci do spłaty: 5.229.010.350.000 deuteru. Jeżeli nagroda przewyższa ilość nadwyżki, to jest ona pomijana i nagroda pojawi się w banku. Cytuj
sernik Napisano 12 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2014 Witam nie dostałem deuteru za wykonane zadaniaa czy te nagrody za zadania są wpłacane do banku? I_Will_Never_Forget Nie piszemy dwóch postów pod sobą, używamy opcji ,,EDYTUJ"I tak, nagrody są wpłacane do banku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi