Gość karaluch Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dlaczego nie mogę skanować księżyców korzystajac ze smartphona? Windows Phone 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Kod jest identyczny tu i tu, próbowałeś z innej przeglądarki na telefonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Z tego co wiem to pod WP8 jest tylko eexplorer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jak zeskanujesz kolonie a potem chcesz zaskanować moona to musisz kliknąć na jakieś wolne pole. Mi bynajmniej pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Sprawdzę, czy są dostępne aktualizację dla naszej głównej biblioteki javascriptu, obecna może już być lekko przestarzała, jednak tak czy inaczej sama galaktyka korzysta z najnowszego oprogramowania, ew. chmurki mogą się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 10 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Niestety Cat, u mnie to nic nie pomaga.Deusx, u mnie nie pokazują sie chmurki (jeżeli masz na myśli te pokazujące sie przy planetach i ksiezycach). Ze smartfona mogę korzystać tylko z widocznych ikonek w galaktyce - atak RM, szpieguj, buddy. Mało tego, gdy chce zeskanować kolejna planetę w danym układzie galaktyki ( na kolejnej pozycji), pokazuje się taki komunikat:"Wysyłanie floty na x:xxx:x z misją szpieguj. Szybkie skanowanie jest możliwe wyłącznie z poziomu galaktyki (4)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Twoja przeglądarka nie wysyła poprawnie refererów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 11 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) to może w celu uniknięcia takich sytuacji ikonkę dać z boku księżyca? - szpieguj Edytowane 11 Października 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 16 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Deusx, możesz coś z tym zrobić? Nawet gdy przychodzi raport ze szpiegowania, to sie nie wyświetla. Dopiero jak odświeżę kilka razy to widać wiadomość. Inne wiadomości wczytują sie normalnie, bez problemów. Tylko szpiegowanie i czytanie tych wiadomości stwarza największe eksze problemy. Nie da sie tak grać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie wiem co, mogę ew. wystosować pismo do Microsoft, czemu ich przeglądarki od zawsze są tragiczne.Jeżeli chodzi o skanowanie, to są tam jakieś skrypty, ale wiadomości to tylko tabelki, jeżeli to nawet nie działa poprawnie, to pozostaje ubolewać nad działaniem tej przeglądarki. Pozostaje poczekać, aż FF czy Chrome udostępni na ten system swoje przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Z tego co wiem to pod WP8 jest tylko eexplorer Spróbuj może tego http://wpworld.pl/29568/prototype-niezwykle-szybka-przegladarka-dla-wp-teraz-za-darmo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi