Avenger Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Witam Ostatnio kreca mi sie w glowie pomysly rozne , część juz zapomnialem bo nie bylo kiedy napisac, a wiec. 1) planeta ''lotka'' - planeta stworzona tylko i wylacznie do przeprowadzanych ''szybkich atakow'' z ukladu. Planeta bez mozliwosci zabudowy ,mozliwosc wybudowania tylko teleportera do przerzucania floty, max 1 lvl. tak ja to widze. Dodam tylko ze do tego zostalby stworzony nowy statek moze ''Voyager''?? 2) złom z bunkrów - jak kazdy widzi jest pełno bunkrow z ktorych nic nie ma a jest ciezko sie przebic, a jak juz sie przebijamy to niech cos z tego bedzie. Zapisuje na chwile obecna 2 pomysly zebym znow nie zapomnial wpadnie mi cos jeszcze to albo edytuje albo wrzuce nowy post Pozdrawiam Avenger
Alwego Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 a co? floty żadnej złapać nie potrafisz, że procenty z obrony, którą uciec nie można chcesz robić? -1/10
Avenger Posted October 6, 2013 Author Report Posted October 6, 2013 W sumie nawet o tym nie pomyslalem o procentach, dla mnie nie sa najwazniejsze wiec za bunkry nie musza byc liczone procenty
Neriel Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 O obronie już było gadane zbyt wiele razy.. coś co daje surkę nie broni tylko przyciąga napastnika.
Avenger Posted October 7, 2013 Author Report Posted October 7, 2013 no to chyba o to chodzi... bo widac ostatnio ze wiekszosc osob nie buduje floty bojowej tylko same szparki...
Alwego Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 No właśnie chodzi o to, że obrona ma zniechęcać, a nie zachęcać do ataku...
Che_ster Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Na szperach tez można sie dorobic zlomujac je a ty żeś sie uczepil tych nowych statkow Jak rzep psiego ogona....
oremi Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 (edited) planeta lotka całkiem dobry pomysł, choć ja bym się podpisał pod "mon lotek" z czasem dolotu 3 razy dłuższym niż statek kolonizacyjny ps. Avenger pomyśl czasem nad innym sposobem gry niż tylko nie logiczne, nie rentowne farmienie graczychcesz na czymś zarabiać to buduj flotę a nie kryjesz się za RMP Edited October 9, 2013 by oremi
Avenger Posted October 9, 2013 Author Report Posted October 9, 2013 No właśnie chodzi o to, że obrona ma zniechęcać, a nie zachęcać do ataku... budujac obrone to jedynie zachecasz mnie do zakonczenia gry bo co to za zabawa jak nie masz floty a sam bunkier...
Neriel Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 Wątpię by to obrona sprawiała, że ich nie ma.Będą warunki by posiadać flotę to będą floty. BTW co za zabawa robić flotę przeznaczoną w 99% czasu do ucieczki?
oremi Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Avenger lubuje się w farmingu i wnerwianiu ludzi, no taki jest... było ok, miał swój sens aż w końcu wszyscy się wkurzyli i zrobili bunkry który nie są opłacalne do atakuAvenger poszukaj sobie nowego celu
Recommended Posts