Avenger Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam Ostatnio kreca mi sie w glowie pomysly rozne , część juz zapomnialem bo nie bylo kiedy napisac, a wiec. 1) planeta ''lotka'' - planeta stworzona tylko i wylacznie do przeprowadzanych ''szybkich atakow'' z ukladu. Planeta bez mozliwosci zabudowy ,mozliwosc wybudowania tylko teleportera do przerzucania floty, max 1 lvl. tak ja to widze. Dodam tylko ze do tego zostalby stworzony nowy statek moze ''Voyager''?? 2) złom z bunkrów - jak kazdy widzi jest pełno bunkrow z ktorych nic nie ma a jest ciezko sie przebic, a jak juz sie przebijamy to niech cos z tego bedzie. Zapisuje na chwile obecna 2 pomysly zebym znow nie zapomnial wpadnie mi cos jeszcze to albo edytuje albo wrzuce nowy post Pozdrawiam Avenger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 a co? floty żadnej złapać nie potrafisz, że procenty z obrony, którą uciec nie można chcesz robić? -1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 W sumie nawet o tym nie pomyslalem o procentach, dla mnie nie sa najwazniejsze wiec za bunkry nie musza byc liczone procenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 O obronie już było gadane zbyt wiele razy.. coś co daje surkę nie broni tylko przyciąga napastnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 7 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 no to chyba o to chodzi... bo widac ostatnio ze wiekszosc osob nie buduje floty bojowej tylko same szparki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No właśnie chodzi o to, że obrona ma zniechęcać, a nie zachęcać do ataku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na szperach tez można sie dorobic zlomujac je a ty żeś sie uczepil tych nowych statkow Jak rzep psiego ogona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) planeta lotka całkiem dobry pomysł, choć ja bym się podpisał pod "mon lotek" z czasem dolotu 3 razy dłuższym niż statek kolonizacyjny ps. Avenger pomyśl czasem nad innym sposobem gry niż tylko nie logiczne, nie rentowne farmienie graczychcesz na czymś zarabiać to buduj flotę a nie kryjesz się za RMP Edytowane 9 Października 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 9 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No właśnie chodzi o to, że obrona ma zniechęcać, a nie zachęcać do ataku... budujac obrone to jedynie zachecasz mnie do zakonczenia gry bo co to za zabawa jak nie masz floty a sam bunkier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 mam nadzieję, że skutecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wątpię by to obrona sprawiała, że ich nie ma.Będą warunki by posiadać flotę to będą floty. BTW co za zabawa robić flotę przeznaczoną w 99% czasu do ucieczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 10 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Avenger lubuje się w farmingu i wnerwianiu ludzi, no taki jest... było ok, miał swój sens aż w końcu wszyscy się wkurzyli i zrobili bunkry który nie są opłacalne do atakuAvenger poszukaj sobie nowego celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi