kOtello Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Otrzymuje taki komunikat "Nie możesz bardziej oziębić tej planety." a temperatura na planecie to Od -14 do 26 stopni. Trytu mam pod dostatkiem. Edytowane 6 Października 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 max. chyba o 64 stopnie można oziębić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A jest jakieś logiczne uzasadnienie takiego ograniczenia, skoro temperaturę można obniżyć do -99? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A jest jakieś logiczne uzasadnienie takiego ograniczenia, skoro temperaturę można obniżyć do -99? "bo drogo" Tyle pamiętam z tematu gdzie był pomysł na obniżanie temperatur. W tej chwili nie pamiętam gdzie to było, byś musiał przekopać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) No nie przesadzajmy :) w tej chwili koszt to; Ochłodzenie planety o 1 stopieńCena: 15250 Edytowane 6 Października 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Uzasadnieniem jest limit przyrostu surki jaki da oziębienie planet.Maksymalnie wychodzi to 8-10% (zależy jak bardzo ciepłe był planety), a deus chciał i 5% dać. BTW, dla Ciebie 320k trytu za 1°C oziębienia na 21 planetach to jest mało..?Gdzie da to pewnie jakieś 0,15% przyrostu wydobycia łącznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 0,15%....No i? Jak ktoś może, to czemu miałby tego nie robić? Tym bardziej, że jedynym uzasadnieniem dla takiego limitu jest "Bo nie i już". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No i doszliśmy do granicy absurdu. To już jest żałosne.Kilka wniosków i spostrzeżeń;1) Jak ktoś napisał Tryt jest i ma pozostać dobrem luksusowym pozyskiwanym wyłącznie na ekspedycjach.2) Trytem nie można dowolnie handlować mimo iż jest giełda to "policja" strzeże ładu i porządku.3) Jak masz za dużo trytu to go sobie w d... możesz wsadzić bo planety nie oziębisz i już (widzimisie) Proszę mi powiedzieć co jeszcze można ograniczyć w tej grze aby się znudziła do reszty?Mam 2 bańki trytu i nie mogę go sprzedać bo nie ma chętnych, jak opuszczę do minimum cenę to "policja" cofnie moją ofertę z giełdy twierdząc że pushuje wystawiając po cenie dumpingowej a jak chcę zużyć tryt do oziębienia planety to też nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Limit istnieje, ponieważ skoro wybrałeś cieplejszą planetę to otrzymałeś jak domniemam więcej pól.Za te więcej pól niż inni otrzymujesz mniejsze wydobycie. Poza tym, gdzie w tym wszystkim błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 7 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A skąd miałem wiedzieć że to nie jest błąd skoro nigdzie jasno nie jest określone O ILE można obniżać temperaturę natomiast wiadomo że można ją obniżyć do - 99 stopni. A kolejna sprawa to nie wybierałem sobie tej planety do kolonizacji bo to PLANETA MATKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corey Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 jeśli moja planeta ma 0 st to max moge ją ochłodzić do -64? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 jeśli moja planeta ma 0 st to max moge ją ochłodzić do -64?tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corey Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 szpetnie Deusx Warn za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi