kOtello Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Otrzymuje taki komunikat "Nie możesz bardziej oziębić tej planety." a temperatura na planecie to Od -14 do 26 stopni. Trytu mam pod dostatkiem. Edytowane 6 Października 2013 przez kOtello
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 max. chyba o 64 stopnie można oziębić
kOtello Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 A jest jakieś logiczne uzasadnienie takiego ograniczenia, skoro temperaturę można obniżyć do -99?
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 A jest jakieś logiczne uzasadnienie takiego ograniczenia, skoro temperaturę można obniżyć do -99? "bo drogo" Tyle pamiętam z tematu gdzie był pomysł na obniżanie temperatur. W tej chwili nie pamiętam gdzie to było, byś musiał przekopać forum.
kOtello Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 (edytowane) No nie przesadzajmy :) w tej chwili koszt to; Ochłodzenie planety o 1 stopieńCena: 15250 Edytowane 6 Października 2013 przez kOtello
Neriel Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 Uzasadnieniem jest limit przyrostu surki jaki da oziębienie planet.Maksymalnie wychodzi to 8-10% (zależy jak bardzo ciepłe był planety), a deus chciał i 5% dać. BTW, dla Ciebie 320k trytu za 1°C oziębienia na 21 planetach to jest mało..?Gdzie da to pewnie jakieś 0,15% przyrostu wydobycia łącznego.
Alwego Napisano 6 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 0,15%....No i? Jak ktoś może, to czemu miałby tego nie robić? Tym bardziej, że jedynym uzasadnieniem dla takiego limitu jest "Bo nie i już".
kOtello Napisano 6 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Października 2013 No i doszliśmy do granicy absurdu. To już jest żałosne.Kilka wniosków i spostrzeżeń;1) Jak ktoś napisał Tryt jest i ma pozostać dobrem luksusowym pozyskiwanym wyłącznie na ekspedycjach.2) Trytem nie można dowolnie handlować mimo iż jest giełda to "policja" strzeże ładu i porządku.3) Jak masz za dużo trytu to go sobie w d... możesz wsadzić bo planety nie oziębisz i już (widzimisie) Proszę mi powiedzieć co jeszcze można ograniczyć w tej grze aby się znudziła do reszty?Mam 2 bańki trytu i nie mogę go sprzedać bo nie ma chętnych, jak opuszczę do minimum cenę to "policja" cofnie moją ofertę z giełdy twierdząc że pushuje wystawiając po cenie dumpingowej a jak chcę zużyć tryt do oziębienia planety to też nie mogę.
deusx Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 7 Października 2013 Limit istnieje, ponieważ skoro wybrałeś cieplejszą planetę to otrzymałeś jak domniemam więcej pól.Za te więcej pól niż inni otrzymujesz mniejsze wydobycie. Poza tym, gdzie w tym wszystkim błąd ?
kOtello Napisano 7 Października 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Października 2013 A skąd miałem wiedzieć że to nie jest błąd skoro nigdzie jasno nie jest określone O ILE można obniżać temperaturę natomiast wiadomo że można ją obniżyć do - 99 stopni. A kolejna sprawa to nie wybierałem sobie tej planety do kolonizacji bo to PLANETA MATKA.
Corey Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Października 2013 jeśli moja planeta ma 0 st to max moge ją ochłodzić do -64?
Alwego Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Października 2013 jeśli moja planeta ma 0 st to max moge ją ochłodzić do -64?tak
Corey Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Października 2013 szpetnie Deusx Warn za spam
Rekomendowane odpowiedzi