Gość karaluch Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To normalne, ze mozna wyslac recyklery na PZ, ktore nie istnieje ?Sorry za brak polskich liter, ale te typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 tak to zdecydowanie normalne karaluch,mi się wydaje że to jest jak z jazdą do sklepu który jest zamknięty, jest zamknięty ale pojechać można ale dziwne jest to że na ekspedycje można latać tylko szparami(w składzie) i na pole zniszczeń można latać tylko reckami( w składzie) albo szpieguj... bo w zasadzie dlaczego nie wszystkim czym się rusza... najwyżej nie przywiezie nic z ekspedycji, nic z pz nie zwiezie i nic nie wyszpieguje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 najwyżej nie przywiezie nic z ekspedycji ale może sklonować. Chyba dlatego jest blokada, która pozwala tylko szperaczom latać na ekspedycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ale może sklonować. Chyba dlatego jest blokada, która pozwala tylko szperaczom latać na ekspedycje.to mówisz, że programistycznie się tego przejść nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Miałem taką sytuację dziś:Leci do mnie kolo z misja napadaj.To ja szybko kilka zmian na planecie wprowadzam tak by mieć trochę siurki dla siebie z tego starcia. No i wysyłam recki na PZ (którego jeszcze nie ma), tak by były tam 5 sek po ataku. No i wiadomo, trochę zarobiłem Normalnie to powinienem wytworzyć PZ jakimś LM czy czymś, ale wtedy bym nie zdążył (czas lotu z najbliższej planety 11min, a do ataku 8min). A tak, jest błąd a ja mam siurkę. I to chyba nie jest normalne oremi. Bo latać na stacjonuj, na księżyc którego nie ma to nie możesz, a to jest normalne.Wcześniej (poprzednie uniwersa), ten błąd nie występował....PSŻona lapka oddała więc mam polskie znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 no niby jak nie ma to się nie poleciale jest też coś takiego: od jakiej ilości pokazuje pz w galaktyce?a jak grałeś na ogame, to napewno słyszałeś o "niewidocznym pz"? no więc właśnie lepiej ciąć komentarze i pretensjezresztą samo pz jest dostosowane do warunków tej grylecisz na typa np gs-ami i ci bardziej zaradni wysyłają po gs-ach recki, jak się nie uda to choć pozbiera, itd... robiłeś kiedyś fsy na kolonizuj na ogame? tam mony tak często nie spadają, tam się inaczej lata, a tu inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wcześniej (poprzednie uniwersa), ten błąd nie występował.... Gram na UNI3 (przed połączeniem UNI2) od kwietnia 2012 i zawsze można było latać na PZ którego nie ma. Tak jak napisał Oremi na Ogame jak nie było PZ nie mogłeś wysłać recków a ta wartość "niewidocznego" PZ to było do 299, jak przekroczyło 300 to było widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Obecna sytuacja ma swoje zalety i wady. Przy tej prędkości flot taka możliwość to raczej zaleta dla przypadkowych ataków.W każdym razie nie jest to błąd, ponieważ nie niesie on żadnych konsekwencji dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi