Che_ster Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Kiedyś była poruszana kwestia urlopu i korzystania z banku.... To Moze teraz czas na sklep... Co ma sklep do gry ze nie można z niego korzystac w czasie trwania urlopu....?! Poza tym ze można nabyć w nim flote i obronę? Beznadziejne jest to ze NP ja chcąc wysłać kilka smsow i wpisać kod muszę zejsc z urlopu... A co to za roznica Czy przy wpisaniu go mam U Czy go nie mam?... Będąc na U i mając mozliwosc wpisania kodu to tak samo Jak bym byl bez U bez floty itp itd tyle ze urlop mam bo nie chce byc farmiony... Owszem zeby zablokować możliwość rozwoju na U to proponuje odblokowac sklep a zablokować w nim podczas trwania urlopu możliwość wykupowania systemów obronnych i floty inne niech zostana bo nie przeszkadza np wykupienie geologa ns u Czy wzięcie surowca bo i tak na u Nic nie kupi Za to a przy geologu sutka mu sie na u nie bedzie robic... A i jeszcze zablokować wykupienie badań...
deusx Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Skoro nie potrzebujesz urlopu to go nie włączaj. Skoro załączasz urlop to znaczy, że Cię nie będzie i nie będziesz korzystał w ogóle z gry, w tym ze sklepu.Poza tym stosuj się do regulaminu:"2.4. Nazwa tematu powinna mniej więcej określać treść postu, czyli "Jak zmienić poziom wydobycia", a nie "surowce"."
Che_ster Posted October 4, 2013 Author Report Posted October 4, 2013 Urlop mam bo nie mam stałego dostępu do neta tylko korzystam z telefonu i w każdej chwili Moze mi sie transfer skonczyc a nie mam już na wykupienie następnego a tego typu opcję Jak mozliwosc wejścia we flotę bez możliwości zaznaczenia statków Czy w sklep bez możliwości wykupowania systemów obronnych badań i floty powinny być dostępne w czasie trwania urlopu...
Catalyst Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Urlop to jest przerwa w grze. Jedynie co możesz to przeglądać statystyki i wymieniać PM z graczami. Słaby pomysł.
Recommended Posts