Che_ster Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Witam pomysł prosty i krótki jest możliwość blokowania graczy na pw to Moze warto by zrobić możliwość blokowania gracza żeby nie mógł złożyć podania do danego sojuszu czyli przykład ja black___hawk jako założyciel sojuszu blokuje (przykład) gracza black____hawk1 i ten juz do mnie do sojuszu podania złożyć nie moze... Opcja przydatna bo mam na u3 natreta który potrafi 4 do 5 razy dziennie złożyć mi podanie do sojuszu mimo wielokrotnego odrzucania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Więc go nie odrzucaj, pozostanie nierozpatrzone to podanie i kolejnego chyba się już nie da złożyć, skoro poprzednie jest nierozpatrzone. Poza tym czy na podstawie jednego natręta można taką blokadę nazwać przydatną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Skąd wiesz ze jeden? Moze inni też mają tego typu problemy a pozatym to jest tylko lekka zmiana kosmetyczna i mogło by to byc przydatne na przyszłość... a co do odrzucania Czy nieodrzucania to nie mam zamiaru żeby mi wisialo podanie na stronie sojuszu... Lubię porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Zmiana nie jest kosmetyczna, bo wymaga stworzenia wielu rzeczy pobocznych w tym osobnej bazy danych.Jak Neriel powiedział, po prostu nie odrzucaj podania, a ciągle miej je w rozpatrzeniu, tym sposobem unikniesz "natręta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 To jest raczej akceptacja natręta a nie unikanie. Moim zdaniem to jest spamowanie i nadaje się do zgłoszenia do SGO bo regulamin przewiduje za takie coś stosowne kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Do samego pomysłu mój stosunek jest obojętny, zgodzę się natomiast z Alwego że za coś takiego powinna być kara jak za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 A może prościej byłoby zakodować blokadę, że na przykład po odrzuceniu podania gracz nie może złożyć podania do tego samego sojuszu w ciągu na przykład kolejnych 72 godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 28 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem stanowczo na NIE. Dlaczego ?Być może te konto kiedyś chlop odda komuś kto na prawdę potrafi dobrze grać , będzie chciał złożyć podanie a tutaj psikus (;-OTak jak zalecano , ignorować natręta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 28 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 jako że już w swojej karierze rozpatrywałem setki podań powiem, że u nas kiedyś podanie ponad tydzień wisiało i chłop się nie rozmyślił także.. ale Deuxs ty to już zarządzanie sojuszem obiecujesz mi poprawić już 2,5 roku, Shiwie 3,5 roku, a pierwszy temat chyba z 2008 roku jest jak się nie mylę, czyżby prace nie były realizowane? rozpoczęte? powinna być opcja taka jak w oryginale, że nie można złożyć podania oraz że można poprosić o napisanie podania wg wzoru(który szef sobie pisze) bo gdzieś te funkcje zagineły, w 2006 roku jak grałem na ogame, były takowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ok, jutro będzie opcja blokawania danego gracza, znalazłem nieinwazyjny sposób jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 4 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Cieszy mnie to ze pomysł sie przyjol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dla zniecierpliwionych napiszę, że opcja jest już dostępna na uniwersum 2, jest nie przeszła jeszcze dokładnych testów, dlatego dopiero jutro będzie ona dostępna na pozostałych uniwersach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi