Viher Napisano 24 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) No siema. Jeszcze mnei tu nie było, więc może i ja się przedstawię i powiem coś o sobie? Na imie mam Maciek, wiek 22 lata. Jeśli kogoś to interesuje, to zodiakalny skorpion Ponoć jestem typowym przedstawicielem tego znaku - wredny, uparcie dążący do celu, ale też wierny i szarmancki (wiem wiem, czasem dobrze tak sobie posłodzić ). Liceum skończone, obecnie student. Studiuje dziennie 2 kierunki - budownictwo od października IV rok (ostatni na I stopniu) oraz matematyka III rok (ostatni na I stopniu), odpowiednio na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie oraz Uniwersytecie Szczecinskim. Mieszkam rzecz jasna w Szczecinie. Co do zainteresowań, przede wszystkim muzyka, ale dość neitypowa, odchodząca powoli w zapomnienie : blues, bluesrock, southern rock. Zepsoły typu Lynard Skynard, The Derek Trucks Band. Lubię też oczywiście mzykę na żywo, więc jestem częstym gościem Free Blues Club'u w Szczecinie (od razu zrobie reklamę - serdecznie polecam! jedno z niewielu miejsc w kraju, gdzie naprawde klimateyczne i nietuzinkowe zespoły grające wymienione wyżej klimaty przyjeżdżają!). Oprócz muzyki motoryzacja, ale jedynie w gazetach - nie mam czasu ani kasy na fajniejsze autka (wyjątek - na gokarty chodzę regularnie z kolegami ) Oprócz tego zainteresowania, zwane przez wielu barowymi - piwo, wódeczka z kolegami jak najbardziej (ale wódka naprawdę okazjonalnie), poza tym gry pokroju bilard (widać zresztą na zdjęciu które wrzuciłem w temacie ze zdjęciami ), piłkarzyki, dart. Swoją drogą wracając do bilarda - można mnie nazwać zawodowym amatorem albo amatorskim zawodowcem - parę latek gram, czysto rekreacyjnie, bez większych sukcesów, ale na mistrzostwach polski amatorów w najlepszej setce się znalazłem Ah, skoro bilard, to sport. Jak sport - to też piłka nożna, tenis, squash, i taniec - z tym ostatnim najbardziej związany byłem, przez 3 lata taniec towarzyski tańczyłem, potem przez 2 lata latino (salsa, merenque, bachata, ruenda de casion itdp.). Tak tak wiem, zatwardziali faceci pewnie zaraz to skomentują że to mało męskie, ale akurat to nie ma nic do rzeczy - poza tym, kobiety lubią dorze tańczących facetów A skoro o dziewczynach mowa, to też jedno z moich zainteresowań Pooglądać na ulicy czy zagadać, umówić się na kawę - zawwsze chętnie A że obecnie dziewczyny brak, to trzeba sobie jakoś czas organizować Edytowane 24 Września 2013 przez Viher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 24 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 no siemasy viher od pn robie w szczecinie mozna by sie dogadac i pojsc na piwko ps tez jestem zodiakalnym skorpionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 24 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Szczecin to moim zdaniem miasto nr 1 w Polsce jesli chodzi o muzykę odchodzącą powoli w zapomnienie lub jak kto woli miasto mało popularnych brzmień. Byłem kiedyś tam na koncercie De/Vision w klubie słowianin, przymierzałem się też na Psycho czy Mesh, jednak wtedy ze względów finansowych nie mogłem sobie na to pozwolić, a teraz rodzina, praca i inne obowiązki ;/ fajnie tam macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 24 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Blood - no jak najbardziej Od piątku uczelnie zaczynam, ale plan mam w miarę lekki, także popołudnia praktycznie wolne Daj znac kiedy Ci pasuje, ja do końca tego tygodnie nie mam zbytnio czasu, ale weekend lub nastepny tydzień - jak najbardziej. Zaniela też zgarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi