Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam , 

Chciałbym zaproponowac juz chyba po raz kolejny tutaj Ograniczenie Demontowni . Mianowicie wyglądało by to tak że maksymalnie można było by się zdemontowac raz na miesiąc dodatkowo raz dziennie flotę o wartości 100.000.000.000 pkt bo wiadomo szpercze nadmiar , sondy czy cos mniejszego 

czekam na krytyke krzykaczy

Posted

Stawiam flote na 500 kkk pkt, lece na 5 fsow na 5 dni i siecodziennie demontuje.bad.

Ja bym to inaczej zrobil. Raz na miech demont powyzej 50 kkk pkt(szperacse z nadmiarem)

Raz na dzien demont do 50 kkk pod warunkiem,ze to co demontujemy nie zostalo zbudowane w ciagu ostatnich 24 godzin(nie dotyczy szperaczy utworzonych na ekspie).

Powyzsza zasada powinna obejmowac wszystko (obrona i flota) za wyjatkiem rmp,ktorych i tak nikt nikomu zniszczyc nie moze

Posted

To ja wolałbym porozbijać flotę i jednocześnie moony powiększyć, pomysł miałby sens wtedy, kiedy nie można by było rozbijać floty o siebie.

Posted

Jak zwykle likwidację/ograniczenia demontowni proponują lotnicy i tylko oni się tu wypowiadają na TAK, a ja jestem przeciwny.

Posted

może by zrobił specjalny statek do prób monowych wtedy to nawet by miało sens...

kOtello to może się swoich kolegów górników zapytaj he?

Posted

Jak dla mnie bezsensu nie wiem po co wogle zaczynacie temat. Jak ktos chce demotnowac to niech rozklada nawet cala flote.

Posted

Skoro można postawić w jedną sekundę gigantyczną flotę to i powinna być możliwość jej zdemontowania.I tak jest się stratnym na demontowni więc nagminnie nikt z tego korzystać nie będzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.