Revenge ツ Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam , Chciałbym zaproponowac juz chyba po raz kolejny tutaj Ograniczenie Demontowni . Mianowicie wyglądało by to tak że maksymalnie można było by się zdemontowac raz na miesiąc dodatkowo raz dziennie flotę o wartości 100.000.000.000 pkt bo wiadomo szpercze nadmiar , sondy czy cos mniejszego czekam na krytyke krzykaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Stawiam flote na 500 kkk pkt, lece na 5 fsow na 5 dni i siecodziennie demontuje.bad. Ja bym to inaczej zrobil. Raz na miech demont powyzej 50 kkk pkt(szperacse z nadmiarem)Raz na dzien demont do 50 kkk pod warunkiem,ze to co demontujemy nie zostalo zbudowane w ciagu ostatnich 24 godzin(nie dotyczy szperaczy utworzonych na ekspie).Powyzsza zasada powinna obejmowac wszystko (obrona i flota) za wyjatkiem rmp,ktorych i tak nikt nikomu zniszczyc nie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To ja wolałbym porozbijać flotę i jednocześnie moony powiększyć, pomysł miałby sens wtedy, kiedy nie można by było rozbijać floty o siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak zwykle likwidację/ograniczenia demontowni proponują lotnicy i tylko oni się tu wypowiadają na TAK, a ja jestem przeciwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 może by zrobił specjalny statek do prób monowych wtedy to nawet by miało sens... kOtello to może się swoich kolegów górników zapytaj he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jak dla mnie bezsensu nie wiem po co wogle zaczynacie temat. Jak ktos chce demotnowac to niech rozklada nawet cala flote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Skoro można postawić w jedną sekundę gigantyczną flotę to i powinna być możliwość jej zdemontowania.I tak jest się stratnym na demontowni więc nagminnie nikt z tego korzystać nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi