oremi Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Witam, Mam problem, nie wiem czy to tylko u mnie, ale w piątek było ok, wczoraj tj w sobotę i niedziele- już nie. Otóż pisane są wiadomości do sojuszu, czasem do mnie i ich nie widzę. Pali się że napisano np 8 wiadomości. Wchodzę w te wiadomości sojuszowe a tam nie ma nic. Jakby skasowane przed chwilą były. Wychodzę, wchodzę w wiadomości a wiadomości sojuszowych - brak, zer0Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach - fierfox i maxthon. Cała sprawa ma miejsce od soboty łącznie ok 20 wiadomości. Gram na u6 i tam tego problemu nie ma. Pozdrawiam oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Potwierdzam na U7 znikają wiadomości, nie tylko sojuszowe, pm tez ;/ dodatkowo wspomnę ze dzis rano skrzynka byla wyczyszczona tzn. ktoś skasował all wiadomości Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Nie znikają, a raz zniknęły poprzez ich usunięcie, niestety w wyniku nieporozumienia i błędnie wpisanych danych wiadomości zostały usunięte. Zabezpieczenia zostały wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no to jeśli nie znikają to prosze mi je zwrócić! a następnym razem jak wy sgo czytacie nasze sojuszowe wiadomości, to może myślta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 oremi nie ma co sie tak unosić, ale jakieś info wyjaśniające przydało by sie wysłać do użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) ja się nie unoszę, jak nie znikneły tylko się skasowały to kto je skasował? toć nie ja,,,, a więc jeśli nie to może ten co czytał niech mi może z łaski swojej powie co w tych postach było i przeprosi mnie i mój sojusz kultura wymaga tego że ten co nie swoje listy czyta a potem przez przypadek pali w piecu to mówi temu do kogo ten list był, co w nim było... rozumiesz Mr? kim to trzeba być aby czytać nie swoje a potem jeszcze udawać że sprawy nie ma edit: a potem się okazuje że ktoś o mnie coś pisał, a ja nawet nie wiedziałem,... urlop wziął na dwa tygodnie a ja go z sojuszu wywaliłem bo nie napisał mi.... jak widać pisał,,.. a potem się dziwią że nikt tu nie gra, nie pisze w sojuszu, nie pisze na forum,... CENZURA... Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 ja się nie unoszę, jak nie znikneły tylko się skasowały to kto je skasował? toć nie ja,,,, a więc jeśli nie to może ten co czytał niech mi może z łaski swojej powie co w tych postach było i przeprosi mnie i mój sojusz kultura wymaga tego że ten co nie swoje listy czyta a potem przez przypadek pali w piecu to mówi temu do kogo ten list był, co w nim było... rozumiesz Mr? kim to trzeba być aby czytać nie swoje a potem jeszcze udawać że sprawy nie ma W woli wyjaśnienia:Nikt nie czytał Twoich wiadomości ani specjalnie ich nie usuwał. Skrzynki zostały wyczyszczone każdemu graczowi na uniwersum bez wyjątku. Miało to miejsce na skutek błędu.Spójrz w pręgierz i dowiesz się jaka była przyczyna usunięcia wiadomości. Niestety zamiast usunąć wiadomości od konkretnego gracza system wyczyścił wszystko bez wyjątku.Nie było to zamierzone działanie z naszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Spójrz w pręgierz i dowiesz się jaka była przyczyna usunięcia wiadomości Spojrzałem i jakoś nie widzę niczego co by wyjaśniało tę sytuację a wiadomości również u mnie zostały skasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Wczoraj ktoś rozsyłał spam z jakąś ugamelą. Pewnie o to chodzi Karolowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Chcesz powiedzieć że rozsyłał na wszystkich UNI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) W woli wyjaśnienia:Nikt nie czytał Twoich wiadomości ani specjalnie ich nie usuwał. Skrzynki zostały wyczyszczone każdemu graczowi na uniwersum bez wyjątku. Miało to miejsce na skutek błędu.Spójrz w pręgierz i dowiesz się jaka była przyczyna usunięcia wiadomości. Niestety zamiast usunąć wiadomości od konkretnego gracza system wyczyścił wszystko bez wyjątku.Nie było to zamierzone działanie z naszej strony . teraz rozumiem dziękuje.....ale jeśli tak to może Karol byście dali informacje dla ludzi na u7, że w wyniku "błędu" zostały skasowane wiadomości od .... do.... i tzw przepraszamy..ja do soju pisać nie będę,,, macie czas na "promocje w pw" to i taką informacje dajcie.. ps. do mnie ktoś coś pisał... i teraz flaszka dla tego co mi powie kto pisał i co pisał.... Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Chcesz powiedzieć że rozsyłał na wszystkich UNI? A co to ma do rzeczy gdzie wysyłał ? Wątek dotyczy wiadomości na uniwersum 7. Zamiast wysyłać wiadomości pierw po zaistnieniu błędu z naszej strony natychmiast zostały poczynione kroki w celu jego wyeliminowania i ponowna taka sytuacja się już nie zdarzy. Dodaliśmy też informację o błędzie do wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 szukałem, szukałem i po 5 min znalazłem...a co to za przeprosiny w pasku?pw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 A co to ma do rzeczy gdzie wysyłał ? Wątek dotyczy wiadomości na uniwersum 7 Ma tyle do rzeczy że dziś po południu jak włączyłem kompa i zalogowałem się na U3 to miałem wyświetlone Nowe XXX wiadomości a jak wszedłem w folder Wszystkie to była tylko jedna od Admina, w związku z tym pytam gdzie reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ma tyle do rzeczy że dziś po południu jak włączyłem kompa i zalogowałem się na U3 to miałem wyświetlone Nowe XXX wiadomości a jak wszedłem w folder Wszystkie to była tylko jedna od Admina, w związku z tym pytam gdzie reszta? też gram na u3 i wszystkie wiadomości się zachowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi