Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam problem, nie wiem czy to tylko u mnie, ale w piątek było ok, wczoraj tj w sobotę i niedziele- już nie. Otóż pisane są wiadomości do sojuszu, czasem do mnie i ich nie widzę. Pali się że napisano np 8 wiadomości. Wchodzę w te wiadomości sojuszowe a tam nie ma nic. Jakby skasowane przed chwilą były. Wychodzę, wchodzę w wiadomości a wiadomości sojuszowych - brak, zer0

Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach - fierfox i maxthon.

Cała sprawa ma miejsce od soboty łącznie ok 20 wiadomości. Gram na u6 i tam tego problemu nie ma.

Pozdrawiam oremi

Napisano (edytowane)

Potwierdzam na U7 znikają wiadomości, nie tylko sojuszowe, pm tez ;/

dodatkowo wspomnę ze dzis rano skrzynka byla wyczyszczona tzn. ktoś skasował all wiadomości

Edytowane przez MrWhite
Napisano

Nie znikają, a raz zniknęły poprzez ich usunięcie, niestety w wyniku nieporozumienia i błędnie wpisanych danych wiadomości zostały usunięte. Zabezpieczenia zostały wprowadzone.

Napisano

no to jeśli nie znikają to prosze mi je zwrócić! a następnym razem jak wy sgo czytacie nasze sojuszowe wiadomości, to może myślta ! 

Napisano

oremi nie ma co sie tak unosić, ale jakieś info wyjaśniające przydało by sie wysłać do użytkowników ;-)

Napisano (edytowane)

ja się nie unoszę, jak nie znikneły tylko się skasowały to kto je skasował? toć nie ja,,,, a więc jeśli nie to może ten co czytał niech mi może z łaski swojej powie co w tych postach było i przeprosi mnie i mój sojusz :)

kultura wymaga tego że ten co nie swoje listy czyta a potem przez przypadek pali w piecu to mówi temu do kogo ten list był, co w nim było... rozumiesz Mr? 

kim to trzeba być aby czytać nie swoje a potem jeszcze udawać że sprawy nie ma

edit: a potem się okazuje że ktoś o mnie coś pisał, a ja nawet nie wiedziałem,... urlop wziął na dwa tygodnie a ja go z sojuszu wywaliłem bo nie napisał mi.... jak widać pisał,,..

a potem się dziwią że nikt tu nie gra, nie pisze w sojuszu, nie pisze na forum,... CENZURA...

Edytowane przez oremi
Napisano

ja się nie unoszę, jak nie znikneły tylko się skasowały to kto je skasował? toć nie ja,,,, a więc jeśli nie to może ten co czytał niech mi może z łaski swojej powie co w tych postach było i przeprosi mnie i mój sojusz :)

kultura wymaga tego że ten co nie swoje listy czyta a potem przez przypadek pali w piecu to mówi temu do kogo ten list był, co w nim było... rozumiesz Mr? 

kim to trzeba być aby czytać nie swoje a potem jeszcze udawać że sprawy nie ma

W woli wyjaśnienia:

Nikt nie czytał Twoich wiadomości ani specjalnie ich nie usuwał. Skrzynki zostały wyczyszczone każdemu graczowi na uniwersum bez wyjątku. Miało to miejsce na skutek błędu.

Spójrz w pręgierz i dowiesz się jaka była przyczyna usunięcia wiadomości. Niestety zamiast usunąć wiadomości od konkretnego gracza system wyczyścił wszystko bez wyjątku.

Nie było to zamierzone działanie z naszej strony :(

Napisano

Spójrz w pręgierz i dowiesz się jaka była przyczyna usunięcia wiadomości

Spojrzałem i jakoś nie widzę niczego co by wyjaśniało tę sytuację a wiadomości również u mnie zostały skasowane.

Napisano (edytowane)

W woli wyjaśnienia:

Nikt nie czytał Twoich wiadomości ani specjalnie ich nie usuwał. Skrzynki zostały wyczyszczone każdemu graczowi na uniwersum bez wyjątku. Miało to miejsce na skutek błędu.

Spójrz w pręgierz i dowiesz się jaka była przyczyna usunięcia wiadomości. Niestety zamiast usunąć wiadomości od konkretnego gracza system wyczyścił wszystko bez wyjątku.

Nie było to zamierzone działanie z naszej strony :(

.

teraz rozumiem :) dziękuje

.....ale jeśli tak to może Karol byście dali informacje dla ludzi na u7, że w wyniku "błędu" zostały skasowane wiadomości od .... do.... i tzw przepraszamy..

ja do soju pisać nie będę,,, macie czas na "promocje w pw" to i taką informacje dajcie..

ps. do mnie ktoś coś pisał... i teraz flaszka dla tego co mi powie kto pisał i co pisał....

Edytowane przez oremi
Napisano

Chcesz powiedzieć że rozsyłał na wszystkich UNI?

A co to ma do rzeczy gdzie wysyłał ? Wątek dotyczy wiadomości na uniwersum 7. Zamiast wysyłać wiadomości pierw po zaistnieniu błędu z naszej strony natychmiast zostały poczynione kroki w celu jego wyeliminowania i ponowna taka sytuacja się już nie zdarzy.

Dodaliśmy też informację o błędzie do wiadomości.

Napisano

A co to ma do rzeczy gdzie wysyłał ? Wątek dotyczy wiadomości na uniwersum 7

Ma tyle do rzeczy że dziś po południu jak włączyłem kompa i zalogowałem się na U3 to miałem wyświetlone Nowe XXX wiadomości a jak wszedłem w folder Wszystkie to była tylko jedna od Admina, w związku z tym pytam gdzie reszta?

Napisano

Ma tyle do rzeczy że dziś po południu jak włączyłem kompa i zalogowałem się na U3 to miałem wyświetlone Nowe XXX wiadomości a jak wszedłem w folder Wszystkie to była tylko jedna od Admina, w związku z tym pytam gdzie reszta?

też gram na u3 i wszystkie wiadomości się zachowały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.