Che_ster Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Siema wpadłem na pomysł a żeby zrobić na universach mozliwosc wysyłania wiadomosci do wielu graczy... Czyli w zakladce wiadomości zrobić robryke wyslij do wielu i po wejsciu w ta opcję wyświetla sie tabela graczy i uzytkownik zaznacza do kogo chce wiadomość wyslac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nie wiem po co to? Masz możliwość wysłania do sojuszu i wystarczy. jak chcesz wysłać do kilku osób to samo to wystarczy kilka razy obrócić a żaden to problem. No chyba że chcesz ułatwić życie spamerom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 tak, zeby jeszcze wiecej spamu bylo od ludzi z innych serwerow tego typu...dajesz sobie sprawe, jakie wspaniale byloby to dla tych, ktorzy chca naklonic do sprawdzenia innego serwera? jestem całkowicie na nie, nie chce milionów spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 My sie chyba nie zrozumielismy nie chodzilo mi ze gracz z u3 bd mógł napisac do gracza z u6 np... Tylko gracz z u3 do wybranych przez siebie graczy z uni3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No to się faktycznie nie zrozumieliście bo to właśnie jest zła opcja. Więcej spamu będzie rozsyłanych. Teraz puszczczenie reklamy do wszystkich aktywnych to troche roboty jest, po Twoim 'usprawnieniu' zaspamowanie całego uni to będzie "trzy minuty i gotowe". Jestem na nie - nie wiem czy ktoś to wykorzysta. Chyba nie puszcza się tej samej wiadomości do wielu osób, a puszczenie jej nawet do 3-4 to nie taki problem. Zysk z udogodnienia minimalny, a problemów może bardzo dużo narobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Podzielam zdanie przedmówców, opcja raczej mało przydatna, praktycznie w ogóle, bo mamy przecież wiadomości sojuszowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktor Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam, chciałem zapytac czy można by było dodać wątek do "wiadomości od graczy" a dokładnie ażeby były dwa wątki wyświetlane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam, chciałem zapytac czy można by było dodać wątek do "wiadomości od graczy" a dokładnie ażeby były dwa wątki wyświetlane? A możesz to bardziej rozwinąć bo nie bardzo rozumiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Być może chodzi o coś takiego jak jest powszechnie w androidzie, coś na zasadzie dymków. Czyli wyglądało by to tak, iż wchodzimy do wiadomości od graczy i nie ma zgrai wiadomości tylko np. deusx , MiG itd, a gdy wejdziemy dalej to cała korespondencja uporządkowana.http://screenshu.com/static/uploads/temporary/00/9c/qa/dkatx3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Opcję jaką widziałbym bardzo chętnie to wiadomości wysłane. Niejednokrotnie zdarza się że otrzymuję wiadomość/odpowiedź i nie wiem o co chodzi bo nie pamiętam co do kogo wysyłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 W historii wiadomości wiadomoć wysłana do sojuszu pojawia się w takiej ilości, ilu jest członków sojuszu - spam niemiłosierny Ale super, że jest to wprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 W historii wiadomości wiadomoć wysłana do sojuszu pojawia się w takiej ilości, ilu jest członków sojuszu - spam niemiłosierny Ale super, że jest to wprowadzone Niestety tak jest napisany nasz system wiadomości. Spróbuję nałożyć jakiś filtr na to, jednak za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi