EVOLUTION Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Witam wszystkich serdecznie jak doskonale wiemy mamy nasze Polskie druzyny na swiatowych salonach jak obstawiacie jak sobie poradzą w europejskich i przede wszystkim nasza Legiunia w LM ?? Ja obstawiam że Legia zajdzie daleko a śląsk hmmmm wątpie Quote
Winiu Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 wg mnie: Legia odpadnie w 4 rundzie LM ,Lech dojdzie do fazy grupowej LE , Śląsk odpadnie w 3 rundzie LE. Lech i Legia będą w fazie grupowej LE. Quote
EVOLUTION Posted July 26, 2013 Author Report Posted July 26, 2013 Legia zaszaleje w LM ja wam mówię Quote
paciorkowiec Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 (edited) Ewentualnie grupowe LE dla LEgły ... Lech nie da rady , Sląsk to samo ...tle w temacie Napisano dziś, 16:04 Legia zaszaleje w LM ja wam mówię....chyba na jakiejś łace z pastuchami z Islandiiii... Edited July 26, 2013 by paciorkowiec Quote
Che_ster Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 (edited) Ewentualnie grupowe LE dla LEgły ... Lech nie da rady , Sląsk to samo ...tle w temacie Napisano dziś, 16:04 Legia zaszaleje w LM ja wam mówię....chyba na jakiejś łace z pastuchami z Islandiiii... Pożyjemy zobaczymy Legia pojedzie ze wszystkimi i przejdzie faze grupową LM Edited July 26, 2013 by BLACK___HAWK Quote
paciorkowiec Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Nadal w bajki wierzycie ..ale w sumie nadzieja umiera ostatnia ...otem się rozpamiętuje z 5 lat jak blisko było.. ale jakby co życzę dobrze... Quote
Che_ster Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Nadal w bajki wierzycie ..ale w sumie nadzieja umiera ostatnia ...otem się rozpamiętuje z 5 lat jak blisko było.. ale jakby co życzę dobrze... A co jak jednak Legia zadziwi i osiągnie sporo?? póki co zgarnia wszystko co jej stoi na drodze Puchar Polski Mistrzostwo Polski Generali Deyna Cup teraz przyszedł czas na LM Quote
paciorkowiec Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 To tak jakbyś się chwalił że na podwórku dobiegli pierwsi do trzepaka , potem do śmietnika i do tej ulicy za rogiem ... to POlska nasze podwórko ...nasi w porównaniu do Niemiec , Francji ...Anglii czy nawet Ukrainy to nawet trenować dobrze nie potrafią ... Quote
Che_ster Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 To tak jakbyś się chwalił że na podwórku dobiegli pierwsi do trzepaka , potem do śmietnika i do tej ulicy za rogiem ... to POlska nasze podwórko ...nasi w porównaniu do Niemiec , Francji ...Anglii czy nawet Ukrainy to nawet trenować dobrze nie potrafią ... fakt faktem nasza polska liga kosztuje tyle co w barcelonie messi Quote
paciorkowiec Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Chyba ze stadionami Piasta i Zagłębia...ale może się im uda ...ale zeby potem śmiechu nie było i żenady ... Quote
Che_ster Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 i tak sukces ogromny ze jest co raz lepiej.... Legia ma teraz najlepszy skład z calej ekstraklasy Quote
Nosio Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Myślę że dobrze odświeżyć temat - Legia awansowała, Śląsk awansował.Nie wiem czego można spodziewać się po Legii, kiepski mecz rewanżowy u siebie, porażka z Ruchem... Śląsk za to genialny dwumecz - dobry mecz na własnym podwórku ... Jak myślicie, jest szansa na coś więcej w tym roku niż tylko porażka? Quote
Catalyst Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Legia po wczorajszym remisie ma jedno oczko więcej od Steauy Bukareszt. Teraz wszystko zależy od rewanżu przy Ł3, jak utrzyma ten wynik to witaj fazo grupowa LM !! Quote
Che_ster Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Evolution to moj nick bo to konto mialem zbanowane i musialem miec cos na zastępstwo też jestem tego zdania Cat aleeee ja jestem pewny ze Legiunia daaa rade przy Ł3 i pojedzie z rumunami na ostro //ban za multi konta//deusx Quote
Recommended Posts