Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie jak doskonale wiemy mamy nasze Polskie druzyny na swiatowych salonach jak obstawiacie jak sobie poradzą w europejskich i przede wszystkim nasza Legiunia w LM ;) ??

Ja obstawiam że Legia zajdzie daleko a śląsk hmmmm wątpie :P

Posted

wg mnie:

Legia odpadnie w 4 rundzie LM ,

Lech dojdzie do fazy grupowej LE , 

Śląsk odpadnie w 3 rundzie LE.

Lech i Legia będą w fazie grupowej LE. :)

Posted (edited)

Ewentualnie grupowe LE dla LEgły ... Lech nie da rady , Sląsk to samo ...tle w temacie

Napisano dziś, 16:04

Legia zaszaleje w LM ja wam mówię....chyba na jakiejś łace z pastuchami z Islandiiii...
Edited by paciorkowiec
Posted (edited)

Ewentualnie grupowe LE dla LEgły ... Lech nie da rady , Sląsk to samo ...tle w temacie

Napisano dziś, 16:04

Legia zaszaleje w LM ja wam mówię....chyba na jakiejś łace z pastuchami z Islandiiii...

Pożyjemy zobaczymy Legia pojedzie ze wszystkimi i przejdzie faze grupową LM  ;)

Edited by BLACK___HAWK
Posted

Nadal w bajki wierzycie ..ale w sumie nadzieja umiera ostatnia ...otem się rozpamiętuje z 5 lat jak blisko było.. ale jakby co życzę dobrze...

A co jak jednak Legia zadziwi i osiągnie sporo?? póki co zgarnia wszystko co jej stoi na drodze Puchar Polski Mistrzostwo Polski Generali Deyna Cup teraz przyszedł czas na LM ;)

Posted

To tak jakbyś się chwalił że na podwórku dobiegli pierwsi do trzepaka , potem do śmietnika i do tej ulicy za rogiem ... to POlska nasze podwórko ...nasi w porównaniu do Niemiec , Francji ...Anglii czy nawet Ukrainy to nawet trenować dobrze nie potrafią ...

Posted

To tak jakbyś się chwalił że na podwórku dobiegli pierwsi do trzepaka , potem do śmietnika i do tej ulicy za rogiem ... to POlska nasze podwórko ...nasi w porównaniu do Niemiec , Francji ...Anglii czy nawet Ukrainy to nawet trenować dobrze nie potrafią ...

fakt faktem nasza polska liga kosztuje tyle co w barcelonie messi :D 

• 3 weeks later...
Posted

Myślę że dobrze odświeżyć temat - Legia awansowała, Śląsk awansował.

Nie wiem czego można spodziewać się po Legii, kiepski mecz rewanżowy u siebie, porażka z Ruchem... Śląsk za to genialny dwumecz - dobry mecz na własnym podwórku ... Jak myślicie, jest szansa na coś więcej w tym roku niż tylko porażka? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Legia po wczorajszym remisie ma jedno oczko więcej od Steauy Bukareszt. Teraz wszystko zależy od rewanżu przy Ł3, jak utrzyma ten wynik to witaj fazo grupowa LM !!

Posted

Evolution to moj nick bo to konto mialem zbanowane i musialem miec cos na zastępstwo ;P też jestem tego zdania Cat aleeee ja jestem pewny ze Legiunia daaa rade przy Ł3 i pojedzie z rumunami na ostro ;P

//ban za multi konta

//deusx