EVOLUTION Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witam wszystkich serdecznie jak doskonale wiemy mamy nasze Polskie druzyny na swiatowych salonach jak obstawiacie jak sobie poradzą w europejskich i przede wszystkim nasza Legiunia w LM ?? Ja obstawiam że Legia zajdzie daleko a śląsk hmmmm wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 wg mnie: Legia odpadnie w 4 rundzie LM ,Lech dojdzie do fazy grupowej LE , Śląsk odpadnie w 3 rundzie LE. Lech i Legia będą w fazie grupowej LE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EVOLUTION Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Legia zaszaleje w LM ja wam mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Ewentualnie grupowe LE dla LEgły ... Lech nie da rady , Sląsk to samo ...tle w temacie Napisano dziś, 16:04 Legia zaszaleje w LM ja wam mówię....chyba na jakiejś łace z pastuchami z Islandiiii... Edytowane 26 Lipca 2013 przez paciorkowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Ewentualnie grupowe LE dla LEgły ... Lech nie da rady , Sląsk to samo ...tle w temacie Napisano dziś, 16:04 Legia zaszaleje w LM ja wam mówię....chyba na jakiejś łace z pastuchami z Islandiiii... Pożyjemy zobaczymy Legia pojedzie ze wszystkimi i przejdzie faze grupową LM Edytowane 26 Lipca 2013 przez BLACK___HAWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Nadal w bajki wierzycie ..ale w sumie nadzieja umiera ostatnia ...otem się rozpamiętuje z 5 lat jak blisko było.. ale jakby co życzę dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Nadal w bajki wierzycie ..ale w sumie nadzieja umiera ostatnia ...otem się rozpamiętuje z 5 lat jak blisko było.. ale jakby co życzę dobrze... A co jak jednak Legia zadziwi i osiągnie sporo?? póki co zgarnia wszystko co jej stoi na drodze Puchar Polski Mistrzostwo Polski Generali Deyna Cup teraz przyszedł czas na LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To tak jakbyś się chwalił że na podwórku dobiegli pierwsi do trzepaka , potem do śmietnika i do tej ulicy za rogiem ... to POlska nasze podwórko ...nasi w porównaniu do Niemiec , Francji ...Anglii czy nawet Ukrainy to nawet trenować dobrze nie potrafią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To tak jakbyś się chwalił że na podwórku dobiegli pierwsi do trzepaka , potem do śmietnika i do tej ulicy za rogiem ... to POlska nasze podwórko ...nasi w porównaniu do Niemiec , Francji ...Anglii czy nawet Ukrainy to nawet trenować dobrze nie potrafią ... fakt faktem nasza polska liga kosztuje tyle co w barcelonie messi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Chyba ze stadionami Piasta i Zagłębia...ale może się im uda ...ale zeby potem śmiechu nie było i żenady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 i tak sukces ogromny ze jest co raz lepiej.... Legia ma teraz najlepszy skład z calej ekstraklasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Myślę że dobrze odświeżyć temat - Legia awansowała, Śląsk awansował.Nie wiem czego można spodziewać się po Legii, kiepski mecz rewanżowy u siebie, porażka z Ruchem... Śląsk za to genialny dwumecz - dobry mecz na własnym podwórku ... Jak myślicie, jest szansa na coś więcej w tym roku niż tylko porażka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Legia po wczorajszym remisie ma jedno oczko więcej od Steauy Bukareszt. Teraz wszystko zależy od rewanżu przy Ł3, jak utrzyma ten wynik to witaj fazo grupowa LM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Evolution to moj nick bo to konto mialem zbanowane i musialem miec cos na zastępstwo też jestem tego zdania Cat aleeee ja jestem pewny ze Legiunia daaa rade przy Ł3 i pojedzie z rumunami na ostro //ban za multi konta//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi