oremi Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201307/1374703305_gzksln_600.jpg Czy zgadzasz się z australijskim podejściem do emigrantów?Ja osobiście uważam, że to najlepsze rozwiązanie. Mój kraj i zasady wypracowane przez wieki! temat: nie ma na celu obrażania nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Popieram w 100%.Nie po to mamy swój kraj i swoją kulturę, aby ktoś przyjeżdżał do mnie i narzucał swoją w imię tolerancji i poprawności politycznej (to ostatnie to jest największe g*wno jakie ktos kiedykolwiek wymyślił, chyba zaraz po socjalizmie).Jak będę chciał zwiedzać kulturę arabską czy inną, to pojadę do Afganistanu. A jak arab chce żyć w kulturze islamskiej, to niech sobie wraca z europy to swoich kumpli w Iraku czy gdzieś tam.Jak nie potrafisz przyjąć zasad kraju w którym mieszkasz jako GOŚĆ, ktoś obcy, to granice zawsze są otwarte abyś mógł wyjechać : ) @EDITdorzucam wulgarny obrazek, ale mi się on bardzo podoba. [wymoderowano]//Ostrzeżenie słowne za zawarte wulgaryzmy w obrazku//deusx Edytowane 25 Lipca 2013 przez deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Tez popieram...my jak jedziemy do innych krajow musimy sie podporzadkowac jego kultura,zasada itp,wiec u nas taka polityka tez powinna byc.. w naszym kraju to same bagno na stołkach w urzedach sami zydzi(Nie obrazam nikogo) wszystko kradna dla swoich itp,a my mam h... z tego... masakra,jestes w danym kraju podporzadkuj sie a nie nazekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Również popieram, nie wyobrażam sobie komuś narzucać swoich nawyków, religii itd., co dopiero sądami czy siłą. Jestem gościem - podporządkowuje się, nie pasuje mi - wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) to jest ważny głos tej pani, ważny głos dot. tolerancji, granic i podejścia... myśle że wręcz idealnyfajnie że tak samo uważacie, fajnie że wiecie z czym się to wiąże, tzn. jak chcą być ok, jak chcą nas zmieniać, nas sposób myślenia - to dowidzenia, bo przecież nie powinni oni nas uczyć tolerancji, powinni sami jej się wpierw douczyć, pojąć co to słowo "tolerancja" oznaczamoże trochę z innej bajki.. choć ....no sami oceńcie...http://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/scena-zbrodni-tak-fajnie-mordowalismy/4fyyt Edytowane 26 Lipca 2013 przez oremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Może włożę kij w mrowisko ale spróbujcie sobie wyobrazić co by się działo w państwach Islamskich gdyby tak to Chrześcijanie zaczęli domagać się swoich praw ! (Patrz przypadek Marte Deborah Dalelv Norweżka zgwałcona w Emiratach i skazana za seks pozamałżeński.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi