EVOLUTION Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam jako ze połączenie uni2 i uni3 miało ożywić gre na uni3 a niestety tak sie nie stało wpadłem na pomysł aby do uni3 dołączyć kolejne universum mianowicie 4 a nawet mozna by było i 5 wiem ze stworzyło by to troche zamieszania ale moze by coś pykło wtedy a jak nie oba uni to chociaz jedno albo uni4 albo uni5 dołączyć do uni3.. Pozdrawiam i czekam na wasze opinie miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Raczej uni3 dolączyć do U4.... ale uważam, że to zly pomysł. Powinny być te 2 stare uniwersa, i nowe, aby można było na kilku kontach grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EVOLUTION Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 to nowe masz na uni6 i na uni7 teraz a nie kazdemu chce sie miec konto na wszystkich universach i pilnowac kazdego po koleii.... a tak by miał jedno uni do pilnowania a nie milion dwiescie innych kont na innych universach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 W duzym stopniu ozywila fuzja miedzy u2 i u3 ...wiecej aktywnych osob jest i w ogole.. ale jesli chodzi o polaczenie to fakt mozna byloby polaczyc jeszcze jakies unie np u3 i u4. U5 tez juz stara unia wiec bylo by po rowno 2 unie stare i 2 unie nowe.. Ja jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EVOLUTION Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dziękuje za poparcie rozumiem ze jako załozyciel tematu nie musze dodawać ze ja tez jestesm za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A może połączyć samo u4 i u5 ? Sytuacja będzie podobna jak z u2 i u3, u3 zdecydowanie lepiej prosperuje niż osobno u2 i u3. Dyskusja oczywiście pozostaje otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 dla mnie tez moze byc Tak Deus...ale lepiej u3 z u4 ...ale to kwestai doganiania sie i uzgodnienia...a prosilbym cie Deus moglbys zrobic ankiete na ten temat?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EVOLUTION Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Ja również jestem zdania ze lepiej uni3 i uni4 zlaczyc a po jakims czasie dorzucić jeszcze u5 ja też bym zrobił ankiete i dał mozliwosc glosowania Edytowane 25 Lipca 2013 przez EVOLUTION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 nie ma narazie sensu łączyć u3 z u4 ? przed chwilą było z u2 i dalej nic? po co dalej pchać się w to? i co będzie u3 z u4 za dwa miechy u4 z u5? to może od razu u3 z u4 i u5?albo u3 zostaje, a łączy się u4 z u5 a po roku łączymy u3 z połączonym u5 i jest gitpowstaje wtedy super uni u5(połączone 4 uniami) i uni u6 i u7 Skuzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Ja jestem na nie, za wcześnie zdecydowanie z połączeniem u3 do u4, a po za tym gracze grający na tych uni (przykładowo ja) znowu musieli by pozbyć się jednego z kont, no chyba że w ramach rekompensaty przeniesiecie mi konto z u5 na u6 i reszcie podobnych graczy, wtedy jestem za... Edytowane 26 Lipca 2013 przez Czarny93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 A odnośnie połączenia u4 z u5 mogę poznać opinię (nie u3) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Jeśli chodzi o połączenie uni 4 to tylko z uni 5 bo przecież gracze co grali z uni 2 maja lepsze konta od graczy z uni4(różnica wynika z czasu powstania uni 2 a uni 4) wiec różnica będzie widoczna a jeśli połączone będzie uni 4 z 5 to różnica w rozwoju nie będzie az tak duża. A później połączenie uni 5 i 3. Po za tym na kolejne połączenie uni jest według mnie za wcześnie bo jeśli tak szybko będziemy łączyć to tez gracze nie beda grali na innych uniwersach tylko na jednym. Co 2 lata powinno byc takie połączenie lub nawet później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ja osobiście nie mam nic przeciw, ale jeśli już się przychylać do którejś propozycji to bym się przychylił do połączenia u4 z u5. Tylko oczywiście nic na łapu capu, tylko wręcz poczekać do otworzenia kolejnego uni i w tym samym czasie, połączyć dwa wyżej wspomniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Niech ktoś zrobi ankietę o połączeniu U4 i U5. Ja oddam głos na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ja to bym byl za przyłączeniem uni5 DO uni4 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 EVOLUTION masz duzo pomysłów widze , duzo nie przemyslanych ... bezsens , lepiej u4 z u5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 proponuje zrobić dwie ankiety za połączeniem uni4 i uni5 i uni3 i uni4 ewentualnie jeszcze uni5 to by miało sens bo wtedy wszystkie uni starsze były by łączone w całość i moze coś by sie zaczeło dziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 proponuje zrobić dwie ankiety za połączeniem uni4 i uni5 i uni3 i uni4 ewentualnie jeszcze uni5 to by miało sens bo wtedy wszystkie uni starsze były by łączone w całość i moze coś by sie zaczeło dziać Tak do końca to wcale nie jestem o tym przekonany że "coś by się zaczęło dziać" Weź pod uwagę że 90% kont na tych uniwersach należy do tych samych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikari01 Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Połączenie Uni4 i Uni5 - bardzo dobry pomysł, popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 no u4 z u5 to pierwsza sprawado tego jeszcze połączmy u6 z u7(bo na u7 wieje nudą, a i na u6 nie lepiej)od połowy października zróbmy u8(bez astatów i zadań przez pierwsze dwa miechy i będzie git)no jeszcze by się przydałoby max ilość zakupu surki za astaty aby nie dochodziło do sytuacji w której na u5 top 1 ma 32 kkkk flot, a drugi 5? i nawet połączenie uni nie zmieni tego stosunku flot i nie zmieni tego że każde jedno uni umiera w momencie 2 krotnej dominacji top1 we flotach nad top flot 2 ... za każdym razem... to samo obecnie mamy na u7? jedynie w miarę normalna sytuacja jest na u6, ale tylko dlatego że jest status quo - a wszyscy mają urlop załączony... bo "pikna pogoda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Tak do końca to wcale nie jestem o tym przekonany że "coś by się zaczęło dziać" Weź pod uwagę że 90% kont na tych uniwersach należy do tych samych graczy. ale te 10% to juz jest cos //ostrzeżenie słowne za pisanie krótkich treści i zbaczanie z tematu//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 ale te 10% to juz jest cos Nom... całe 10 osób... //warn za spam i pisanie krótkich treści//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) 10 osób z flota po 2kkkk pkt i jest co robić... //warn za spam i pisanie krótkich treści//deusx Edytowane 31 Lipca 2013 przez deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 10 osób z flota po 2kkkk pkt i jest co robić... Ale mnie rozbawiłeś :D , wskaż mi te 10 osób o których piszesz z U4 i U5 które posiadają taką flotę i nie należą do tej grupy o której wspomniałem w poście http://forum.ogam.online/topic/16162-po%C5%82%C4%85czenie/?do=findComment&comment=113672 //warn za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi