Marco Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Cześć wszystkim jako, że lubię być nieco oryginalny przedstawię się w troszkę inny niż wszyscy sposób Imię: MarekWiek: 25 latZnak zodiaku: RybyWykształcenie: Technik Usług GastronomicznychStan cywilny: Tymczasowo WolnyMiejsce zamieszkania: RadomMuzyka: Rock, Gothic MetalPoglądy religijne: KatolikHobby/Zainteresowania: czytanie książek, gry komputerowe,anime, manga, filmy, seriale, koncerty, podróże, muzykaPraca: Ankieter w studiu CatiDodatkowe zajęcia: Operator uniwersum 6Ulubiony napój: PiwoUlubiona potrawa: Pizza, Schabowy z frytkamiUlubiony kolor: Czarny To chyba tyle najważniejszych informacji. Jakby ktoś chciał wiedzieć więcej - pytajcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dziękuje za przedstawineie się, życzę przyjemnje dalszej pracy SGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dragon Ball czy Naruto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dragon Ball czy Naruto? Oj czemu się ograniczasz tylko do dwóch?? Wszak można wymienić dużo więcej równie popularnych, jak bleach, fairy tail, czy One Piece Więc co jak co, powiększyło się nam grono lubiących chiński/japoński towar eksportowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) I póki co odzywają się kolejni członkowie teamu. Ciekawe czy deus też... BTW Darth, prawdopodobnie nie widziałeś Code Geass skoro go nie wymieniłeś. Również godne uwagi są Death Note, FMA, S&W i Elfen Lied.Mnie rozsadzają od środka scenki z tych tzw. tasiemców, gdzie potrzeba ochrony przyjaciół/rodziny czy kogo tam jeszcze, zmienia sytuację w walce z "nie mogę się ruszyć" na "nie możesz mnie ruszyć"...I te stałe schematy... Często dosłownie sobie odliczam "Za 3...2...1... wchodzi...! Tak, właśnie on... Następnie ona zrobi to za 3..2...1............... no o sekundę się pomyliłem". Od ponad roku chciałem się zabrać za Ga Rei Zero i D.Gray Man ale coś czuję, że zastanę tam pełno ww. sytuacji.Widział ktoś? Albo coś innego ciekawego? Mam jeszcze 2 miechy wakacji i na czymś je trzeba zmarnować xP Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Death Note i Elfen Lied mam zaliczone A czytałeś The breaker i the breaker : new waves?? Jak dla mnie całkiem fajnie się czyta, na początku jest problem z imionami/nazwiskami, gdyż jest to manhwa (koreańska manga), ale tak to całkiem fajny poziom.O ile mnie pamięć nie myli Air Gear, też fajnie się czytało, choć pod koniec jakoś mnie tak zaczęło trochę odrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiesz chyba nawet kiedyś o breakerze wspomniałeś i tylko zerkłem, a teraz czekam co tydzień na jedną wyimanę ciosów i 3 dialogi.Wolałbym dowiedzieć się jak już wszystkie chaptery będą @EDITepickie xDhttp://demotywatory.pl/4178271/Moze-i-jestem-dorosly Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Propsy za Death Note. Witam, miłej, przyjemnej gry Pozwól że w moim "przedstawieniu się" użyję niektórych (yy...) pogrubionych tekstów (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Neriel jak coś to zacząłem teraz czytać To Aru majutsu no index, tylko że większość chapków czytam po angielsku, gdyż nie chce mi się nawet szukać po polsku Kreska 5/10, fabuła 7/10, ale co jak co z braku laku, bym polecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi