Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim jako, że lubię być nieco oryginalny przedstawię się w troszkę inny niż wszyscy sposób

Imię: Marek

Znak zodiaku: Ryby

Wykształcenie: Technik Usług Gastronomicznych

Stan cywilny: Tymczasowo Wolny

Miejsce zamieszkania: Radom

Muzyka: Rock, Gothic Metal

Poglądy religijne: Katolik

Hobby/Zainteresowania: czytanie książek, gry komputerowe,

anime, manga, filmy, seriale, koncerty, podróże, muzyka

Praca: Ankieter w studiu Cati

Dodatkowe zajęcia: Operator uniwersum 6

Ulubiony napój: Piwo

Ulubiona potrawa: Pizza, Schabowy z frytkami

Ulubiony kolor: Czarny

To chyba tyle najważniejszych informacji. Jakby ktoś chciał wiedzieć więcej - pytajcie :) Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Dragon Ball czy Naruto? ;)

Oj czemu się ograniczasz tylko do dwóch?? Wszak można wymienić dużo więcej równie popularnych, jak bleach, fairy tail, czy One Piece :D

Więc co jak co, powiększyło się nam grono lubiących chiński/japoński towar eksportowy ;]

Posted (edited)

I póki co odzywają się kolejni członkowie teamu. Ciekawe czy deus też... ;]

BTW Darth, prawdopodobnie nie widziałeś Code Geass skoro go nie wymieniłeś. Również godne uwagi są Death Note, FMA, S&W i Elfen Lied.

Mnie rozsadzają od środka scenki z tych tzw. tasiemców, gdzie potrzeba ochrony przyjaciół/rodziny czy kogo tam jeszcze, zmienia sytuację w walce z "nie mogę się ruszyć" na "nie możesz mnie ruszyć"...

I te stałe schematy... Często dosłownie sobie odliczam "Za 3...2...1... wchodzi...! Tak, właśnie on... Następnie ona zrobi to za 3..2...1............... no o sekundę się pomyliłem".

Od ponad roku chciałem się zabrać za Ga Rei Zero i D.Gray Man ale coś czuję, że zastanę tam pełno ww. sytuacji.

Widział ktoś? Albo coś innego ciekawego? Mam jeszcze 2 miechy wakacji i na czymś je trzeba zmarnować xP

Edited by Neriel
Posted

Death Note i Elfen Lied mam zaliczone ;]

A czytałeś The breaker i the breaker : new waves?? Jak dla mnie całkiem fajnie się czyta, na początku jest problem z imionami/nazwiskami, gdyż jest to manhwa (koreańska manga), ale tak to całkiem fajny poziom.

O ile mnie pamięć nie myli Air Gear, też fajnie się czytało, choć pod koniec jakoś mnie tak zaczęło trochę odrzucać.

Posted

Propsy za Death Note. 

Witam, miłej, przyjemnej gry ;)

Pozwól że w moim "przedstawieniu się" użyję niektórych (yy...) pogrubionych tekstów (?) ;D

• 2 weeks later...
Posted

Neriel jak coś to zacząłem teraz czytać To Aru majutsu no index, tylko że większość chapków czytam po angielsku, gdyż nie chce mi się nawet szukać po polsku ;] Kreska 5/10, fabuła 7/10, ale co jak co z braku laku, bym polecił :D