Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim jako, że lubię być nieco oryginalny przedstawię się w troszkę inny niż wszyscy sposób

Imię: Marek

Znak zodiaku: Ryby

Wykształcenie: Technik Usług Gastronomicznych

Stan cywilny: Tymczasowo Wolny

Miejsce zamieszkania: Radom

Muzyka: Rock, Gothic Metal

Poglądy religijne: Katolik

Hobby/Zainteresowania: czytanie książek, gry komputerowe,

anime, manga, filmy, seriale, koncerty, podróże, muzyka

Praca: Ankieter w studiu Cati

Dodatkowe zajęcia: Operator uniwersum 6

Ulubiony napój: Piwo

Ulubiona potrawa: Pizza, Schabowy z frytkami

Ulubiony kolor: Czarny

To chyba tyle najważniejszych informacji. Jakby ktoś chciał wiedzieć więcej - pytajcie :) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dragon Ball czy Naruto? ;)

Oj czemu się ograniczasz tylko do dwóch?? Wszak można wymienić dużo więcej równie popularnych, jak bleach, fairy tail, czy One Piece :D

Więc co jak co, powiększyło się nam grono lubiących chiński/japoński towar eksportowy ;]

Napisano (edytowane)

I póki co odzywają się kolejni członkowie teamu. Ciekawe czy deus też... ;]

BTW Darth, prawdopodobnie nie widziałeś Code Geass skoro go nie wymieniłeś. Również godne uwagi są Death Note, FMA, S&W i Elfen Lied.

Mnie rozsadzają od środka scenki z tych tzw. tasiemców, gdzie potrzeba ochrony przyjaciół/rodziny czy kogo tam jeszcze, zmienia sytuację w walce z "nie mogę się ruszyć" na "nie możesz mnie ruszyć"...

I te stałe schematy... Często dosłownie sobie odliczam "Za 3...2...1... wchodzi...! Tak, właśnie on... Następnie ona zrobi to za 3..2...1............... no o sekundę się pomyliłem".

Od ponad roku chciałem się zabrać za Ga Rei Zero i D.Gray Man ale coś czuję, że zastanę tam pełno ww. sytuacji.

Widział ktoś? Albo coś innego ciekawego? Mam jeszcze 2 miechy wakacji i na czymś je trzeba zmarnować xP

Edytowane przez Neriel
Napisano

Death Note i Elfen Lied mam zaliczone ;]

A czytałeś The breaker i the breaker : new waves?? Jak dla mnie całkiem fajnie się czyta, na początku jest problem z imionami/nazwiskami, gdyż jest to manhwa (koreańska manga), ale tak to całkiem fajny poziom.

O ile mnie pamięć nie myli Air Gear, też fajnie się czytało, choć pod koniec jakoś mnie tak zaczęło trochę odrzucać.

• 2 tygodnie później...