Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam na imię Adam i mam 27 lat (rocznikowo) - mieszkam w woj. pomorskim - od kilku dni pozostaję niestety bez pracy.

Interesuję się mangą i anime, trochę filmem i muzyką (filmem w sensie wymyślania krótkich scenek, scenariuszy do filmików, skeczy, gagów, itp.)

Z ogame rozpocząłem swoją przygodę w 2005r., kiedy to latałem do salonu TP a później Orange żeby skorzystać z bezpłatnego internetu w ich punkcie i poklikać we flotę czy budynki.

Z reguły nigdy nie interesowałem się atakami, a jedynie eko - nie chciałem innym psuć zabawy, dlatego jak już kogoś atakowałem, to "idlerów".

W pewnym momencie zaniechałem grę w ogame na pl'u, bo zawsze wisiało widmo usunięcia konta po 40 dniach nieaktywności i ciągle mnie atakowali silniejsi gracze z ogromną flotą i większą ilością pktów niż ja, a jakby tego było mało, to dużo osób przestało już tam grać.

Po kilku latach przerwy kolega namówił mnie na grę na privie (tutaj) i w sumie nie żałuję powrotu, bo 1000x lepiej się tutaj gra niż na oficjalnym ogame i do tego jeszcze ten priv już trochę czasu istnieje. Szkoda tylko, że ten kolega przestał grać po niespełna 1 miesiącu gry ^^

Póki co nieźle się bawię i mam zamiar zostać tutaj na dłużej. Liczę na to, że inni również dobrze się bawią :) W razie potrzeby jeśli będę potrafił, to z chęcią wam pomogę i posłużę swoją wiedzą na temat ogame ;]

Pozdrawiam

SonGoku / Adam

Napisano

Witam serdecznie !

Dziękuje za przedstawienie się, życzymy dalszej miłej i aktywnej gry bez przeszkód.

Jeżeli jesteś początkującym użytkownikiem i masz jakieś pytania lub potrzebujesz pomocy zachęcam do odwiedzenia:

Programy do różnych obliczeń w naszej grze: http://forum.ogam.online/topic/9848-przydatne-programy/

oraz

Poradniki odnośnie różnych aspektów gry: http://forum.ogam.online/topic/8674-zbior-poradnikow-dotyczacych-gry/