Nosio Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Najwyższa pora żeby napisać tutaj powitanie Witam Was wszystkich gorąco! Jak to mówią "Lepiej późno niż wcale" się z Wami przywitać Mam na imię Jakub, mam 20 lat, interesuje się sportem : piłka nożna, bieganie, kalistenika. W wolnym czasie ( ostatnio baaaaardzo ograniczony ) czytam dużo ksiązek z działu fantastyka : Tolkien, Lewis, Trudi Canavan. Ostatnio też zainteresowałem się rozwojem osobistym Od niedawna również jestem SGO tutejszej gry. Jestem do Waszej pełnej dyspozycji !Pozdrawiam Nosio Quote
DiabelTasmanski Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Tolkien? Lewis? Moje klimaty. Witam i miłego operowania! Quote
spieriz Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 o, Nosio w końcu się przywitał. cześć! Quote
Nosio Posted July 14, 2013 Author Report Posted July 14, 2013 o, Nosio w końcu się przywitał. cześć! " Lepiej późno niż wcale " - nadszedł ten moment kiedy już wypada się przywitać z Ludźmi z gry Tolkien? Lewis? Moje klimaty. Co czytałeś z fantastyki jeżeli można zapytać? Quote
Recommended Posts