Nosio Napisano 14 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Najwyższa pora żeby napisać tutaj powitanie Witam Was wszystkich gorąco! Jak to mówią "Lepiej późno niż wcale" się z Wami przywitać Mam na imię Jakub, mam 20 lat, interesuje się sportem : piłka nożna, bieganie, kalistenika. W wolnym czasie ( ostatnio baaaaardzo ograniczony ) czytam dużo ksiązek z działu fantastyka : Tolkien, Lewis, Trudi Canavan. Ostatnio też zainteresowałem się rozwojem osobistym Od niedawna również jestem SGO tutejszej gry. Jestem do Waszej pełnej dyspozycji !Pozdrawiam Nosio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 14 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Tolkien? Lewis? Moje klimaty. Witam i miłego operowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 14 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 o, Nosio w końcu się przywitał. cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 o, Nosio w końcu się przywitał. cześć! " Lepiej późno niż wcale " - nadszedł ten moment kiedy już wypada się przywitać z Ludźmi z gry Tolkien? Lewis? Moje klimaty. Co czytałeś z fantastyki jeżeli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi