Alwego Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Miesiąc temu jak nie lepiej zgłaszałem, że w dziale skargi pisać nie można i temat dalej jest olewany...Proszę o wyciągnięcie konsekwencji wobec niekompetentnych osób. Za uwagę dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nie można się wypowiadać chyba że osoba wnosi coś ważnego do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nie można się wypowiadać chyba że osoba wnosi coś ważnego do tematu...a jak ma wnieść jak nie może napisać? może w regulaminie forum dodajcie adnotację, że pisanie skarg na administrację forum jedynie po zgodzie owej administracji HaHaHa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jakbyś myślał to byś wiedział. Tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Catalyst, ale tym razem to chyba Ty nie bardzo wiesz co piszesz. Nie można się wypowiadać chyba że osoba wnosi coś ważnego do tematu.To jest zawarte w regulaminie, zgadzam się. Ale Alwego chodzi o to, że nie można napisać nowego tematu w dziale "skargi na team", co jest pewnego rodzaju absurdem.Chyba, że administracja zrobiła ten dział, aby stworzyć pozory, że ktoś może się poskarżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Chodzi o ten temat: http://forum.ogam.online/topic/12231-zwrot-floty/ czy o co ?Jeżeli tak to na prośbę użytkownika została dodana adnotacja o urlopie, więc proszę o dokładne informacje. edit: ok, już wiem o co chodzi, nie można rozpoczynać nowego wątku, prawa zostały poprawione.Proszę jednak o link, który temat właśnie jest olewany, bo my jako administracja możemy rozpoczynać wątki wszędzie, użytkownicy nie, ale o tym już nie wiemy, bo przecież nie sprawdzamy uprawnień cyklicznie co kilka dni, bo i po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Deusx, nie pamiętam już kto z administracji był wtedy w czasie tej rozmowy i kto Ci nie przekazał informacji, że jest błąd, jak pisałem - było to dawno. Jak już działa, no to super. Może się wypróbuje odzyskane uprawnienia;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi