Alwego Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Chciałbym bardzo 'serdecznie' 'podziekować' deusowi za zwrócenie floty wartej 0,5 bln duteru i włączenie urlopu dzięki czemu straciłem wydobycie o wartości 1 bln deuteru. Bardzo się cieszę, że nie wyslałem drugiego maila o zwrócenie jeszcze 6 mln szperaczy ( i 4 mln jakie straciłem gdzie indziej) bo cholera wie ile jeszcze bylbym w plecy Szkoda, że nie ma takiej informacji w temacie ze wzorem, proponował bym to tam umieścić i wyraźnie zaznaczyć, aby inne osoby nie były stratne po tym, jak admin im floty zwraca. Aha i aby nie było, że płaczę o jakieś drobne, na bugach straciłem tutaj więcej floty, ale o zwrot wszystkich nie pisałem, po prostu wrzuciłem stracone speracze w koszta W tym momencie, chodzi mi jedynie o to, że ktoś chciał dobrze, a wyszło jak zwykle. Dostalem dwa maila od admina, w żadnym nie bylo informacji o tym, że urlop będzie/ jest włączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Urlop to chyba rzecz oczywista ? Zwrócić flotę bez urlopu to tak, jakby wylosować daną ilość surowca dla losowej osoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 A widzisz, a ja się zastanawialem jak zwrócisz za flotę - czy postawisz ją sobie gdzieś, czy może równowartość floty w bank wrzucisz. Dlatego to nie jest rzecz taka oczywista.Wrzuć to jedno zdanie o urlopie do tematu o wzorze na wrot, to sobie roboty odejmiesz i ludzie nie będa mieli niemiłych niespodzianek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts