Figo Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Witam, chciałbym przedstawić mój pomysł odnośnie nieaktywnych kont. Napewno wiele ludzi chciało by pozyskać cenne surowce w bezpieczny sposób, czyli atakowanie nieaktywnych kont/planet, lecz na chyba wszystkich takich planetach nie ma dużo surowców. Wpadł mi do głowy pomysł, żeby zrobić tak, że te nieaktywne konta automatycznie będa wypłacały surowce z banku na swoje planety. przykładowo 5% wszystkiego z banku na wszystkie planety na dzień. Konta z urlopem są zwalniane z tej opcji. (konta nieaktywne to 7 dni bez wchodzenia) mój pomysł celuje w nieaktywne konta 14 dni.Co wy na to? Edytowane 7 Lipca 2013 przez Figo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Do du**. Jadę na urlop i co? Wracam z urlopu i banku nie mam? Zresztą - na idlakach jest sporo surowców, wystarczy poszukać i można się dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Pomysł moim zdaniem nietrafiony:Załóżmy, że na u5 mam badany PTE 29 i muszę wyjechać na 3 tygodnie. Wtedy zamiast załączać urlop i tracić czasochłonne badanie wole ustawić wydobycie na wszystkich planetach na 0% i wysłać flotę na miesięcznego FS'a.W tej sytuacji miałbym stracić surowce z banku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 wysłać flotę na miesięcznego FS'a. Jestem ciekaw jakim cudem, FS z 1 do 11 gali na 10% leci w jedną stronę 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Jestem ciekaw jakim cudem, FS z 1 do 11 gali na 10% leci w jedną stronę 4 dni.To był przykładowy czas (nie gram flotą więc nie wiem jak długie można FS'y aktualnie robić), chodziło mi bardziej o sam fakt, że część graczy zamiast załączać urlopy poprostu zeruje sobie wydobycie i wysyła floty na bardzo długie FS'y.Dlaczego więc mieliby w takiej sytuacji tracić surowce z banku? Edytowane 7 Lipca 2013 przez KarolRadom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ale tak czy inaczej fs nie leci dłużej niż tydzień.i odnośnie tej nieaktywności, to sam pomysł nawet mi się podoba, ale na pewno nie po 7 dniach, to jest termin absolutnie nie do przyjęcia. Nie wcześniej niż po 30 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Fajny pomysł nawet ale wypłacalność dopiero po terminie np Jak ktoś jest nieaktywny na urlopie i mu automatycznie urlop spadnie wtedy ok... Taki sam termin bym ustawił dla graczy nieaktywnych bez urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zamknijcie ten temat bo jest niedorzeczny. Deusx wypowiedz się bo to jakaś paranoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 To ja mam inny pomysł. W pewnej grze typu ogam są tworzone konta ,,banki" są one w różnych miejscach gali, tworzone o losowych porach z losową ilością surki(lecz jest ona duża). Jest to pewien rodzaj urozmaicenia bo trzeba przeglądać gale aby je znaleźć. Na takie konto również można nałożyć zasade basha 3 ataków by jeden agresor nie sfarmił 80% surki i by inni mogli także zarobić. Pomysł do przemyślenia ale w tamtej grze sprawdza się dobrze biorąc pod uwagę, że nie ma farm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Był już taki pomysł, przeszukaj forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi