Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziś od rana zarówno na u3 jak i na u6 nie naliczyło mi % za wygrane walki

z kolei czasem ( nie wiem od czego to zależy) % naliczany jest podwójnie, raz po kliknięciu w profil krótki czas po starciu, potem zgodnie z zegarem zaliczania zadań czyli o co 15 minut w każdej godzinie

a żeby było jeszcze ciekawiej, to jak się przegra walkę na swoim moonie/ planecie  i po walce kliknie w profil, przegrana walka naliczana jest do naszego profilu

Posted

Ostatnio grzebałem w tej funkcji właśnie z powodu owych błędów, rozumiem, że nadal występuje problem z naliczaniem procentów ?
W jakim konkretnym przypadku nie zaliczyło % ?

Posted

problemy są nadal ale procenty już się nie dublują

natomiast coś jest nie tak z naliczaniem % za wygrane walki - dziś rozbiłem się o obronę gracza na u3, % w jego profilu nie zmienił się, bo sprawdziłem przed walką i kilka razy po walce, natomiast mi mimo że przegrałem doliczyło ten % do profilu . na u3 wyślę rw 

a na u6 kilka dni temu podstawiłem się, % do tej pory nie został naliczony, możliwe że znowu został doliczony do profilu agresora który starcie przegrał, ale nie wiem bo nie sprawdzałem, rw wyślę na u6 

Posted

% nadal nie liczy ;/ przynajmniej na u7

proszę sprawdzić sj i moj profil

Posted

wysłałem kilka dni temu pw na u3 i u6, na u3 jest w porządku, u6 dalej nie naliczyło mi %, dziś też zrobiłem st i nie naliczyło .

Posted

Czekacie na przeliczenie raportów ? Ja sprawdziłem kilka możliwych sytuacji i mimo zgłaszanych problemów nie widzę żadnego błędu.

Proszę o podsyłanie raportów w razie niepodliczenia procentu, pamiętajcie, że trzeba poczekać do 15 minut na przeliczenie raportów.

Posted (edited)

wysłałem ponad tydzień temu na u6 na pw raporty, bez reakcji

i od tamtego czasu nia naliczyło mi tych % 

wyślę dziś znowu na pw 

edit

niestety nie wysle bo skasowalem wszystkie wiadomosci wiec moze szef sprawdzi pw od gracza aletta_ocean tylko jedno pisałem więc nie będzie myślę problemu zeby znalezc 

Edited by DarkPassenger
Posted

wysłałem ponad tydzień temu na u6 na pw raporty, bez reakcji

i od tamtego czasu nia naliczyło mi tych % 

wyślę dziś znowu na pw 

edit

niestety nie wysle bo skasowalem wszystkie wiadomosci wiec moze szef sprawdzi pw od gracza aletta_ocean tylko jedno pisałem więc nie będzie myślę problemu zeby znalezc 

Nie widzę takiego gracza na u6

Posted

A ja.... to jakby z innej strony, a nie da się dodać do statystyk opcji kolejnego podziału ze względu na uzyskany % z walk? To dopiero by było :D - od razu ze względu na wygrane, przegrane, różnice :)

Być może wtedy problem z naliczaniem % mógłby zostać rozwiązany(jak punkty w statystykach gdyby w/w byłby podawany tak jak punkty w statystkach.

pozdrawiam oremi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.