DarkPassenger Napisano 6 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Dziś od rana zarówno na u3 jak i na u6 nie naliczyło mi % za wygrane walki z kolei czasem ( nie wiem od czego to zależy) % naliczany jest podwójnie, raz po kliknięciu w profil krótki czas po starciu, potem zgodnie z zegarem zaliczania zadań czyli o co 15 minut w każdej godziniea żeby było jeszcze ciekawiej, to jak się przegra walkę na swoim moonie/ planecie i po walce kliknie w profil, przegrana walka naliczana jest do naszego profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ostatnio grzebałem w tej funkcji właśnie z powodu owych błędów, rozumiem, że nadal występuje problem z naliczaniem procentów ?W jakim konkretnym przypadku nie zaliczyło % ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 problemy są nadal ale procenty już się nie dublująnatomiast coś jest nie tak z naliczaniem % za wygrane walki - dziś rozbiłem się o obronę gracza na u3, % w jego profilu nie zmienił się, bo sprawdziłem przed walką i kilka razy po walce, natomiast mi mimo że przegrałem doliczyło ten % do profilu . na u3 wyślę rw a na u6 kilka dni temu podstawiłem się, % do tej pory nie został naliczony, możliwe że znowu został doliczony do profilu agresora który starcie przegrał, ale nie wiem bo nie sprawdzałem, rw wyślę na u6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 % nadal nie liczy ;/ przynajmniej na u7proszę sprawdzić sj i moj profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 wysłałem kilka dni temu pw na u3 i u6, na u3 jest w porządku, u6 dalej nie naliczyło mi %, dziś też zrobiłem st i nie naliczyło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Czekacie na przeliczenie raportów ? Ja sprawdziłem kilka możliwych sytuacji i mimo zgłaszanych problemów nie widzę żadnego błędu.Proszę o podsyłanie raportów w razie niepodliczenia procentu, pamiętajcie, że trzeba poczekać do 15 minut na przeliczenie raportów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) wysłałem ponad tydzień temu na u6 na pw raporty, bez reakcjii od tamtego czasu nia naliczyło mi tych % wyślę dziś znowu na pw edit niestety nie wysle bo skasowalem wszystkie wiadomosci wiec moze szef sprawdzi pw od gracza aletta_ocean tylko jedno pisałem więc nie będzie myślę problemu zeby znalezc Edytowane 18 Lipca 2013 przez DarkPassenger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 wysłałem ponad tydzień temu na u6 na pw raporty, bez reakcjii od tamtego czasu nia naliczyło mi tych % wyślę dziś znowu na pw edit niestety nie wysle bo skasowalem wszystkie wiadomosci wiec moze szef sprawdzi pw od gracza aletta_ocean tylko jedno pisałem więc nie będzie myślę problemu zeby znalezc Nie widzę takiego gracza na u6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 wczoraj na u6 zrobiłem 2 raporty i mi ich nie doliczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Wczoraj na u7 nie doliczyło mi tego RW..... :/ http://uni7.ogam.online/rw.php?raport=132735292d715313ca9869684a5a4668b98bf368 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A ja.... to jakby z innej strony, a nie da się dodać do statystyk opcji kolejnego podziału ze względu na uzyskany % z walk? To dopiero by było - od razu ze względu na wygrane, przegrane, różnice Być może wtedy problem z naliczaniem % mógłby zostać rozwiązany(jak punkty w statystykach gdyby w/w byłby podawany tak jak punkty w statystkach. pozdrawiam oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Deusx - dlatego że wczoraj zmieniłem nazwę z alleta_ocean na DarkPassenger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi