Marco Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cheatsmeer Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny Ja z okolic Gorzowa Wlkp takze tez bede na 100%. Pewnie 1 dzien z dziewczyna wyskocze ale bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ja napewno się wybieram i proponuje podobnie jak w roku ubiegłym zorganizować małe spotkanko Ogamowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 nieslucham tego rodzaju nuty, nie przepadalem za "brudami" ale jak pierwszy raz wjechalem w dresach na woodstock 4 lata temo potraktowano mnie jak "brata" super klimat super ludzie, od tamtej pory jestem co roku choc rok temu czas pozwolil zaledwie na 1 dzien...w tym postaram sie byc dluzej i fajnie bylo by sie jakos spiknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Swoją obecność na 100% potwierdzili: Ja (gracz u5, SGO u6 i u7)Marco (gracz u5 i u7, SGO u6)Drwall (gracz u5) Kontaktowałem się już z nimi telefonicznie i Drwall będzie najwcześniej więc zaklepie nam fajne miejscówki na polu namiotowym. Gdyby ktoś chciał się z nami spotkać i pogadać "na żywo" to jak najbardziej zapraszamy na "soczek" do naszego obozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 bloodp3t i cheatsmeer wyślijcie mi na pw numery telefonów to odezwę się na woodstocku. Jeśli ktoś jeszcze będzie to też piszcie to się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wróciliśmy cali i zdrowi, dziękuję wszystkim obecnym za wspólny "soczek" i spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi