Marco Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 (edited) Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny Edited June 15, 2013 by Marco Quote
cheatsmeer Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny Ja z okolic Gorzowa Wlkp takze tez bede na 100%. Pewnie 1 dzien z dziewczyna wyskocze ale bede Quote
KarolRadom Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Ja napewno się wybieram i proponuje podobnie jak w roku ubiegłym zorganizować małe spotkanko Ogamowiczów. Quote
bloodp3t Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 nieslucham tego rodzaju nuty, nie przepadalem za "brudami" ale jak pierwszy raz wjechalem w dresach na woodstock 4 lata temo potraktowano mnie jak "brata" super klimat super ludzie, od tamtej pory jestem co roku choc rok temu czas pozwolil zaledwie na 1 dzien...w tym postaram sie byc dluzej i fajnie bylo by sie jakos spiknac Quote
KarolRadom Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 Swoją obecność na 100% potwierdzili: Ja (gracz u5, SGO u6 i u7)Marco (gracz u5 i u7, SGO u6)Drwall (gracz u5) Kontaktowałem się już z nimi telefonicznie i Drwall będzie najwcześniej więc zaklepie nam fajne miejscówki na polu namiotowym. Gdyby ktoś chciał się z nami spotkać i pogadać "na żywo" to jak najbardziej zapraszamy na "soczek" do naszego obozu Quote
Marco Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 bloodp3t i cheatsmeer wyślijcie mi na pw numery telefonów to odezwę się na woodstocku. Jeśli ktoś jeszcze będzie to też piszcie to się spotkamy. Quote
KarolRadom Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Wróciliśmy cali i zdrowi, dziękuję wszystkim obecnym za wspólny "soczek" i spotkanie Quote
Recommended Posts