Marco Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Marco Cytuj
cheatsmeer Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwca 2013 Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny Ja z okolic Gorzowa Wlkp takze tez bede na 100%. Pewnie 1 dzien z dziewczyna wyskocze ale bede Cytuj
KarolRadom Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2013 Ja napewno się wybieram i proponuje podobnie jak w roku ubiegłym zorganizować małe spotkanko Ogamowiczów. Cytuj
bloodp3t Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2013 nieslucham tego rodzaju nuty, nie przepadalem za "brudami" ale jak pierwszy raz wjechalem w dresach na woodstock 4 lata temo potraktowano mnie jak "brata" super klimat super ludzie, od tamtej pory jestem co roku choc rok temu czas pozwolil zaledwie na 1 dzien...w tym postaram sie byc dluzej i fajnie bylo by sie jakos spiknac Cytuj
KarolRadom Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2013 Swoją obecność na 100% potwierdzili: Ja (gracz u5, SGO u6 i u7)Marco (gracz u5 i u7, SGO u6)Drwall (gracz u5) Kontaktowałem się już z nimi telefonicznie i Drwall będzie najwcześniej więc zaklepie nam fajne miejscówki na polu namiotowym. Gdyby ktoś chciał się z nami spotkać i pogadać "na żywo" to jak najbardziej zapraszamy na "soczek" do naszego obozu Cytuj
Marco Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2013 bloodp3t i cheatsmeer wyślijcie mi na pw numery telefonów to odezwę się na woodstocku. Jeśli ktoś jeszcze będzie to też piszcie to się spotkamy. Cytuj
KarolRadom Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2013 Wróciliśmy cali i zdrowi, dziękuję wszystkim obecnym za wspólny "soczek" i spotkanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi