Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny :)

Edytowane przez Marco
Napisano

Czy ktoś się wybiera na woodstock w tym roku ? Ja na 100% będę. Można się zgadać na jakiś soczek integracyjny :)

Ja z okolic Gorzowa Wlkp takze tez bede na 100%. Pewnie 1 dzien z dziewczyna wyskocze ale bede ;)

Napisano

nieslucham tego rodzaju nuty, nie przepadalem za "brudami" ale jak pierwszy raz wjechalem w dresach na woodstock 4 lata temo potraktowano mnie jak "brata" super klimat super ludzie, od tamtej pory jestem co roku choc rok temu czas pozwolil zaledwie na 1 dzien...w tym postaram sie byc dluzej :) i fajnie bylo by sie jakos spiknac

• 3 tygodnie później...
Napisano

Swoją obecność na 100% potwierdzili:

Ja (gracz u5, SGO u6 i u7)

Marco (gracz u5 i u7, SGO u6)

Drwall (gracz u5)

Kontaktowałem się już z nimi telefonicznie i Drwall będzie najwcześniej więc zaklepie nam fajne miejscówki na polu namiotowym. Gdyby ktoś chciał się z nami spotkać i pogadać "na żywo" to jak najbardziej zapraszamy na "soczek" do naszego obozu :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

bloodp3t i cheatsmeer wyślijcie mi na pw numery telefonów to odezwę się na woodstocku. Jeśli ktoś jeszcze będzie to też piszcie to się spotkamy.