Winiu Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Sorry że pisze ale Deusx czy mógłbyś zmienić mi Uni z 7 na 5?? na Uni 7 oddałem konto i aktualnie tam nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Tylko poprzez wysłanie nowego maila z zawartą informacją, pracujemy w systemie mail / symulator, przeglądając do tego jeszcze temat można się pogubić.Zatem aby zmienić uniwersum proszę o wysyłanie wiadomości na naszą skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Kolejna aktualizacja, przybyło sporo graczy. Nie czekać na ostatnią chwilę, ponieważ w razie błędu nie będzie już możliwości poprawy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferdek666 Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 dzisiaj rano złorzyłem podanie i go jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jak nie ma to wysłać z innego maila najlepiej. Być może poszło do spamu (mi raz kumpla sprawozdanie do spamu posłało i nie oddaliśmy -.-).I upewnić się, że prawidłowo się wpisało adres itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 IHAAAAAAAAAAAAAA koniec zapisaów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinu Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kiedy pierwsza runda albo coś będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zapisy zakończone ! Łącznie mamy 137 (edit) zaakceptowanych składów, czyli jest to kolejny rekord ! Harmonogram zostanie ułożony 27.06.2013 a pierwsza symulacja odbędzie się 28 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Powodzenia Wszystkim ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Siema ja również życze powodzenia wszystkim Przydało by się znowu wygrać i może coś polatać bo narazie nie mam zz co haha pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Może tym razem pobiję rekord i dojdę dalej niż do 2 tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambo003 Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Kiedy zostanie podzielone na pary? wie ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 http://forum.ogam.online/topic/15828-zabawa-w-złomowanie-vol-9-harmonogram-walk/ Wiemy /// Temat zamykam. Proszę resztę dyskusji prowadzić w temacie z harmonogramem.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi