deusx Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Kolejna, 9 odsłona konkursu Zabawa w złomowanie !Na czym polega słynna zabawa ?Tworzysz fikcyjny skład floty warty 10 bilionów (bln) deuteru, który zgłaszasz na email (zapisujesz się). Tworzony jest losowy harmonogram walk ze wszystkich zgłoszonych flot (1 vs 1). Wygrywasz, przechodzisz dalej, walczysz z przeciwnikiem, który jest najbliżej Ciebie w harmonogramie i tak aż do ostatniej, finałowej walki.Potrafisz zrobić perfekcyjny* skład, który wygra ?Swoje zgłoszenia wraz z flotą proszę kierować na podanego maila według wzoru.Adres e-mail: zabawawzlomowanie@gmail.comTytuł maila: Nasz Nick (Nasze Uni)Treść e-maila:nazwa jednostki floty ilosc (ilosc) Czyli:Tytuł: deusx (uni 1)Treść:Okręt Wojenny 250.000 (250000) (koniecznie przepisujemy bez kropek, odstępów itd.)Pancernik 124.500 (124500) PODANA POWYŻEJ FLOTA JEST TYLKO PRZYKŁADEM I NIE SPEŁNIA ONA NAWET WYMAGALNEJ WARTOŚCI, PROSIMY SIĘ NIĄ NIE SUGEROWAĆ.Tylko wiadomości spełniające powyższy wzór będą rozpatrywane.Nagrody w konkursiePodium1 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 450 zł2 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 250 zł3 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 100 złNagrody dodatkoweDodatkowe nagrody w postaci astatów na konto o wartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszych graczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób, które znalazły się na podium, gdyż nagrody nie sumują się.Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 15 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni.Kalkulator:KLIK - podaje wartość w METALU (4 razy większą), flota do konkursu powinna być warta 40.000.000.000.000 metalu.*Perfekcyjny skład na prawdę nie istnieje, jest on ważny, jednak ważny jest też skład przeciwnika. W konkursie poza umiejętnościami czy praktyką ważny jest też element szczęścia.LISTA UCZESTNIKÓW U2:-U3:Mathar (Wojskowy)GHOSTRavenShisuiDymekMati9520NerielRubykirylKarwiDarthMisiekcaterhamKaroolu89SirMagSmakosz1ZSRRY2Karturgo1 U4:ZorgSalionerChRoScIktoldiTomaszMROK79CzEeeSiOooRrrrkamillu12TwainRevenGeSkuziNo_NameSrokaCzarny93ArysDevineBonkersGoldmanoHammurabimanticoreAchivoPaXoN U5:KarolRadombubu56QuahodronSaiyanflag8erktotojaPrzemuslawBumblEeBladeFuryWiniukamelgrodosMarc0RespectmondiMaksio U6:kkollesskalarplyku1986SunZiViher (Kpina)adek84menior1eldokaBrasilasbloodp3tProKielbasaUnlockDagger157MakintoszandrzejStalowyGad125BrodiShinobidark_ravenchomiczek_17qwerty3marshallWucOsamma U7:parapecikDamorD3athHunt3rrafcikTheDevilIsildurSheeVamatimaxkolos88samael1257GrinuOkurWHitessZgadnijKotkuHunteRciechenZequNeverkaboomBlackHorsnomorszymon0147Mavisciepiela22MrWhiteUnhsiw (Pocikola)spierizImposingImagineLordTrolololo13GregoriiPatryk007HaRdShenViherNitroSlamperRevanSzuw4risiuKRISSOrka ( ARAB )RepcakPomidorpalenie_zabijanebuMateu52cytrynowyTomenPL3PonuryZlomiarzPuoteckGRIMMShirosoflyEviVPaciorkowiecWiLlYWOoNkApap2012 Ostatnia aktualizacja: 26.06.2013 10:12 Zasady konkursu:1. W konkursie może wziąć udział każdy gracz. Jedyne wymaganie to konto w grze. W przypadku posiadania kont na więcej niż jednym uniwersum, udział może wziąć tylko jednym kontem.2. Żeby wziąć udział w konkursie nie trzeba posiadać floty. Należy jedynie wysłać nasz wybrany skład na zabawawzlomowanie@gmail.com. Wiąże się to z obliczeniami, aby Nasza flota nie przekraczała poniższych ustaleń.3. Flota nie może przekraczać wartości 10 BLN deuteru i nie może być mniejsza niż 9.9 BLN deuteru (przelicznik 4:2:1).4. Turniej odbywa się poprzez symulacje podanych składów flot. Przechodzi osoba, która odniosła mniejsze straty w pojedynku. Do następnej rundy brany jest pod uwagę pierwotny stan floty.5. W przypadku remisu, w którym gracze stracą identyczną wartość jednostek przechodzi osoba, która będzie wybrana metodą losowania.6. Walki będą przeprowadzane na silniku walk (symulatorze) ogam.online, przy równym poziomie badań, domyślnie ustawionym na 0. Dzięki temu walki są przeprowadzane bez rozróżnienia uniwersum. Spotkać się może każdy z każdym.7. Zapisy trwają do 25 czerwca do godziny 23:59.8. Zabrania się ujawniania swoich składów flot podczas zapisów i trwania konkursu osobom trzecim.9. Udział w konkursie wymaga akceptacji niniejszego regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aktualizacja uczestników, jeżeli nie dostałeś/aś wiadomości powrotnej a nie ma cię na liście to koniecznie do nas napisz.Jeżeli wiadomości nie dostałeś/aś a jesteś na liście, to zostałeś/aś zakwalifikowany/a do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Czy ewentualną wygraną można rozdzielić na dwa konta? Co prawda napisane jest: "na wybrane konto" ale dopytac nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 a co masz 2 konta na u7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Zapewne zależy mu na podzieleniu między dwa różne UNI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Można nawet na dwa cudze konta, wygrana jest użytkownika i on w miarę rozsądku decyduje gdzie ją przeznaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZenekTraktorzysta Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Jestem strasznie ciekawy wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Witam;D mam pytanie do admina; w trakcie symulacji walki dwóch graczy bd wiadomo, kto jest agresorem, a kto obrońcą? bo przeprowadzałem symulacje i to ma ogromne znaczenie...PZDRAWIAM:> Edytowane 16 Czerwca 2013 przez eldo9013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 To nie ma znaczenia. Strzelam że zapomniałeś zmienić techy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M a t h a r - Warning^.-^ Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam;D mam pytanie do admina; w trakcie symulacji walki dwóch graczy bd wiadomo, kto jest agresorem, a kto obrońcą? bo przeprowadzałem symulacje i to ma ogromne znaczenie...PZDRAWIAM:>W symulatorze ustaw techy na 0 , u agresora i obrońcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 właśnie się mylicie;/ nawet jak techy dałem na 0, to i tak agresor atakuje pierwszy, nie chodzi mi o techy, tylko kto pierwszy uderzy ten ma przewagę, czyli agresor....dawałem 'swoją' flotę na agresora i na odwrót, to jako obrońca, to jest znacznie gorzej....sami sprawdźcie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 właśnie się mylicie;/ nawet jak techy dałem na 0, to i tak agresor atakuje pierwszy, nie chodzi mi o techy, tylko kto pierwszy uderzy ten ma przewagę, czyli agresor....dawałem 'swoją' flotę na agresora i na odwrót, to jako obrońca, to jest znacznie gorzej....sami sprawdźcie;p Wciąż coś źle robisz, nawet z ciekawości zrobiłem kilka prób, i za każdym razem wychodz tak samo, niezależnie czy jestem agresorem, czy obrońcą. Bierzesz pod uwagę, że korzystając z opcji "zamien floty" ponownie uzupelnai Ci techy, i do tego dorzuca obronę z planety na której jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jak zwykle jakieś wątpliwości... Agresor i obrońca nie mają ustalonej kolejności.. atakują razem.. Tak to by 1 runda była atakiem agresora, a 2 obrońcy. Chyba widać, że tak nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 że chyba tak;) ogarniam temat;D bo mi chodziło o walki przeprowadzane na 'naszym' symulatorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Naszym, nie naszym i tak nie ma to znaczenia bez poziomów technologicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 deus, wysłałem z przyzwyczajenia zgłoszenie na u2, muszę pisać ponownie maila z poprawką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tak proszę, bo wszystko jest załatwiany na tym mailu, a lata z maila do tematu i przeglądanie stron jest kłopotliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 mozna prosic o aktualizacje uczestników chcialbym wiedziec ile juz odob z uni6 sie zapisalo i z kim przyjdzie mi sie mierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Aktualizacja zrobiona, pozostało jeszcze 5 dni do końca zapisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 deusx proszę, sprawdz maila ze zgłoszeniem do złomowania gracza Viher z u6 obecny gracz wysłał zgłsozenie po tym, jak oddałem mu konto i nick się jeszcze nie zdązył zmenić. ... z tego co wiem, napisał w mailu że nick ulegnie zmianie czy jest mozliwość zmiany jego nicku na obecny tak, żebym mógł wystąpić z u7 jako ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 kiedy będzie aktualizacja bo wysłałem wczoraj skład floty a patrze że dalej mnie nie ma na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Aktualizacja będzie codziennie, to już są ostatnie dni zapisu do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trol Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 znów mam ten sam problem nie działą mi ten kalkulator Neriela.. W 8 edycji konkursu używąłem innego ale już go nie ma ; / a potrzebuje liczyć tylko koszt statków ;c macie jakieś inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 http://www.speedyshare.com/v7mhy/Kalkulator-statkow-koszty.xls Trochę więcej zabawy ale może ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja mam z 10 wersji.. ale każda pisana tak samo więc to bez znaczenia który dam xPMogę zapodać w excelu ewentualnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi