faziee Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 38 35.000.000.000.000 Niech suma wszystkich laboratoriów z wszystkich planet wyniesie co najmniej 700. Nie uważacie że to zadanie zostało "lekko" przesadzone? Blokuje dostęp do innych racjonalnych zadań.. Koszt postawienia na 20 kolonach labków na 35level = 300.000.000.000.000 deuteru Pozatym komu potrzebne 35 labków na kazdej planecie, to zadanie mogloby być przed ostatnie, albo ostatnie..Dla mnie powinno zostać przeniesione albo usunięte, inne zadania robi sie w dzien/kilka a tu nagle przeskok i takie zadanie mozna zrobic za kilka miesiecy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jakos nikomu to nie przeszkadzało i wiekszosc porobiła : ) Nie uwazasz ze 500 moonow 3k to jest przesadzone ? komu sie chce tyle czekac jak mam juz zadanie ostatnie zrobione a blokuje mnie 500 ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jakos nikomu to nie przeszkadzało i wiekszosc porobiła : ) Nie uwazasz ze 500 moonow 3k to jest przesadzone ? komu sie chce tyle czekac jak mam juz zadanie ostatnie zrobione a blokuje mnie 500 ? : ) jakbyś pomyślał i kupił Admirała to za jednym zamachem byłbyś w stanie niszczyć ~60 moonów. GŚ wystarczy 200kk. Wysyłasz po 3.333.333 GŚ na moona razy 60 i idziesz robić co tam chcesz. I nie gadaj że nie ma rogali bo zawsze jest po kilka planet z moonami w układzie @ TOPIC: Równiez uważam to za zadanie przesadzone lub co najmniej bardzo bardzo trudne i zbyt wcześnie dane do zrobienia. faziee dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to mnie rozbawiłeś Revenge, zadanie: zniszcz 5 moonów o średnicy 9900 łatwiejsze niż zniszczyć 500 moonów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Łatwiejsze. Że droższe to inna sprawa. Jak zrobisz na lotce labki to na wszystkich pozostałych masz już 1,66 poziom mniej, a więc nie tyle taniej co wielokrotnie taniej. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Neriel, Ty to wymyslales zadanie wiec wiadomo ze bedziesz za pozatym wiedzialem ze wspomnisz o lotce, ale czy na tym zadania maja polegac? albo to z tymi moonami... Edytowane 4 Czerwca 2013 przez faziee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Neriel, Ty to wymyslales zadanie wiec wiadomo ze bedziesz za pozatym wiedzialem ze wspomnisz o lotce, ale czy na tym zadania maja polegac? albo to z tymi moonami... Pół roku temu o tym pisałem, jakbyś dobrze poszukał to uniknąłbyś powielania wątków odpowiedzi są równie trafne http://forum.ogam.online/topic/13757-dowolna-kolejnosc-zadan/?do=findComment&comment=101804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Mi chodzi o logikę tego zadania... Zbuduj lotkę, będzie taniej, nie usuniemy zadania ani nie przeniesiemy bo nie chodzi przeciez o to zeby robic zadania w jeden dzień... Robię lotkę, zaliczam zadanie, usuwam lotkę, Bezsens? Zadanie wsadzone na siłę, nie po to aby pomoglo, nakierowało. Pozatym tak jak juz pisales w tamtym temacie, duzo to nam nie da, w perspektywie kilku tygodni, czas sie skroci o kilka minut Neriel: "Kwestia wyboru, albo bez sensu zniszczysz i tanio albo marnuj sobie 200 bln żeby był sensAaaa jeśli tak bardzo chcesz najpierw zrobić eko a potem labki to wyobraź sobie.. że świat sie nie zawali jeśli tak zrobiszPo prostu nagrodę za kopalnie dostaniesz jak wybudujesz labki ale nagroda się przez to przecież nie zmieni no i budujesz w swojej kolejności" Żałosne, i tak sensu nie ma ani troche to zadanie... A teraz broń swojego. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez faziee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi