Alwego Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2013 W telegraficznym skrócie: 1) W przypadku budynków czy badań można by było dodać opcję "wypłać brakujące". Aby z banku zostało wypłacone tylko tyle surowców, ile brakuje do potrzebnego budynku/badania. 2) W górnej części menu mamy pokazane ile mamy surowców. Po najechaniu na ikonkę widzimy ile brakuje surowca do zapełnienia magazynu. Zamiast surowca, można by było podać czas. Np. do zapelnianie magazynu: 17h 50m. A jakby taka opcja była w zakładce surowce to już w ogóle była by bomba. 3) Możliwośc budowania z zakladki Imperium. O ile pamiętam na ogame można było w tej zakladce kliknąć na poziom budynku i w ten sposób rozpocząć jego budowę (pokazywało nawet jakie budynki są w kolejce). Było by to miłym udogodnieniem Pytanie bonusowe: Ceny kolejnych poziomów badań rosną x2 / x3 czy mogą tez rosnąś o np. x1,2?
Revenge ツ Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2013 Pomysły trafne bardzo , choc do zrealizowania na samym koncu , najpierw naprawił bym wszystko co jest źle a później zajął się kosmetyką . Pomyślał bym nad zadaniami iż już wiekszosc graczy je wykonala i nie mają motywacji do dalszej gry moim zdaniem . Ale podobają mi się Twoje pomysły
oremi Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2013 Alwego ma jak zawsze trafne propozycje POPIERAM
Darth Misiek Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Ehh nie doczytałem, badania rosną x2, jedynie grawitony x3 Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Darth Misiek
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwca 2013 Bardzo fajne pomysły, trochę roboty i zawsze by to ułatwiło nam rozgrywkę.
Alwego Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2013 Ehh nie doczytałem, badania rosną x2, jedynie grawitony x3Właśnie chodzi mi tutaj możliwości silnika, czy w przypadku nowych badan, mnożnik musi być liczbą calkowitą, czy może to być ułamek jak w przypadku budynków.
kOtello Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2013 Przyznam szczerze że nie pojmuję jaki byłby cel takiej zmiany Alwego. Możesz to uzasadnić?
Alwego Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2013 Przyznam szczerze że nie pojmuję jaki byłby cel takiej zmiany Alwego. Możesz to uzasadnić?wygoda?
kOtello Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2013 A co jest "Niewygodnego" w obecnym układzie? (Zaczyna mnie to bawić)
deusx Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2013 Kiedyś pojawił się już pomysł nr 1, nad drugim sam myślałem - nad trzecim można się zastanowić.
Zgred Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwca 2013 i co dalej z tym myśleniem Dexu ?bo pomysły dobre i są dostępne na normalnym Og; )
Rekomendowane odpowiedzi