Alwego Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 W telegraficznym skrócie: 1) W przypadku budynków czy badań można by było dodać opcję "wypłać brakujące". Aby z banku zostało wypłacone tylko tyle surowców, ile brakuje do potrzebnego budynku/badania. 2) W górnej części menu mamy pokazane ile mamy surowców. Po najechaniu na ikonkę widzimy ile brakuje surowca do zapełnienia magazynu. Zamiast surowca, można by było podać czas. Np. do zapelnianie magazynu: 17h 50m. A jakby taka opcja była w zakładce surowce to już w ogóle była by bomba. 3) Możliwośc budowania z zakladki Imperium. O ile pamiętam na ogame można było w tej zakladce kliknąć na poziom budynku i w ten sposób rozpocząć jego budowę (pokazywało nawet jakie budynki są w kolejce). Było by to miłym udogodnieniem Pytanie bonusowe: Ceny kolejnych poziomów badań rosną x2 / x3 czy mogą tez rosnąś o np. x1,2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Pomysły trafne bardzo , choc do zrealizowania na samym koncu , najpierw naprawił bym wszystko co jest źle a później zajął się kosmetyką . Pomyślał bym nad zadaniami iż już wiekszosc graczy je wykonala i nie mają motywacji do dalszej gry moim zdaniem . Ale podobają mi się Twoje pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Alwego ma jak zawsze trafne propozycje POPIERAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Ehh nie doczytałem, badania rosną x2, jedynie grawitony x3 Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Darth Misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Bardzo fajne pomysły, trochę roboty i zawsze by to ułatwiło nam rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ehh nie doczytałem, badania rosną x2, jedynie grawitony x3Właśnie chodzi mi tutaj możliwości silnika, czy w przypadku nowych badan, mnożnik musi być liczbą calkowitą, czy może to być ułamek jak w przypadku budynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przyznam szczerze że nie pojmuję jaki byłby cel takiej zmiany Alwego. Możesz to uzasadnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przyznam szczerze że nie pojmuję jaki byłby cel takiej zmiany Alwego. Możesz to uzasadnić?wygoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A co jest "Niewygodnego" w obecnym układzie? (Zaczyna mnie to bawić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Kiedyś pojawił się już pomysł nr 1, nad drugim sam myślałem - nad trzecim można się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 i co dalej z tym myśleniem Dexu ?bo pomysły dobre i są dostępne na normalnym Og; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi