deusx Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Witam, ze względu na wiele wiadomości za i przeciw tworzę powyższą ankietę, aby dzisiaj ostatecznie datę otwarcie uniwersum ustalić.Na razie w grze z powrotem wróciła data 1 czerwca, którą typuję jaką zwycięzce.
Gwiezdny Kloszard Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Nie od wczoraj wiemy, że 1 czerwca to sobota. W dodatku dzień dziecka Wiadomo, sobota to imprezy, spotkania ze znajomymi.Osobiście wolałbym, by otwarcie nastąpiło w niedziele, tj. 2 czerwca. Inną sprawą jest to, że wiadomość o otworzeniu nowego serwera poszła w świat tygodnie temu. Z pewnością niektórzy już nastawili się na ten dzień.Mimo, że jest mi to nie na rękę, zagłosowałem za tym, by otwarcie nastąpiło 1 czerwca.Przesunięcie daty o jeden dzień to żadna tragedia, nawet oryginalne OGame przesuwało nie raz w przeszłości otwarcie universów. Jednak to nie jest OGame i takie przesunięcie, nawet nieznaczne, mogłoby zaszkodzić całemu projektowi, nie wspominając o wkładzie i poświęceniu osób czynnie biorących udział w reklamowaniu ogam.online. W sobotę zapewne grać nie będę, ale miałem i nadal mam zamiar zacząć grę w niedzielę rano - strata będzie niewielka, a i sytuacja na serwerze się trochę uspokoi Skuzi 1
Callel Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Ja jestem za sobotą ponieważ można posiedzieć po pracy aż do późna, bo niedziela wolna, a jak zaczniemy w niedziele, to poniedziałek rano - praca, stres i brak czasu. Pozdrawiam. Trol 1
MerceSS Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Najlelepiej w sobotę bo dzieci w rożnym wieku będą mogły się wykazać swoimi zdolnościami na Uni 7 co życzę im jak najlepszych wyników w grze i jak największych sukcesów
oremi Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Najlelepiej w sobotę bo dzieci w rożnym wieku będą mogły się wykazać swoimi zdolnościami na Uni 7 co życzę im jak najlepszych wyników w grze i jak największych sukcesów..taadzieci się wykarzą i dziadków po 40--tce tj w/w będą mogli objechaća dziadki jak to zazwyczaj ma miejsce zemszczą się doładowując astaty! powodzenia dziadku ładnie to tak manipulować ludźmi ?
Recommended Posts