kOtello Napisano 5 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Czy jest szansa aby w podglądzie lub Imperium znalazła się informacja o budowie na moonach? A najlepiej gdyby znalazła się tam informacja nie tylko o tym co jest w trakcie budowy ale również kiedy zostanie ukończone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Skoro o tym mowa zakładkę imperium podzielił bym na kategorie [planeta / moon]. W obecnym stanie jest to wszystko mało czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja to bym poszedł o krok dalej i dał opcje (OPCJE) aby system informował o zakończonych badaniach i budowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Co do badania masz na podglądzie po lewej stronie pod napisem INFORMACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Co do badania masz na podglądzie po lewej stronie pod napisem INFORMACJETyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jak nie jak tak mi jakoś jak badanie się kączy to pokazuje puste pole he he he może ja mam inne konto niż ty i wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comes Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium). odswiez strone to juz tego nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Czytanie ze zrozumieniem się kłania Piszę przecież, że informacja o badaniu znika dopiero jak się wejdzie w odpowiednią zakładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tylko tyle że nie wchodzę nigdzie i mi znika .... Comes dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comes Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 mnie tak samo znika nie wchodzac nigdzie i o to mi chodzilo w tamtym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów masz rację, sprawdziłem to na u5, włączyłem badanie trwające 8 sekund, minelo ponad 10min i wg tego na podglądzie badanie trwa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi