Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy jest szansa aby w podglądzie lub Imperium znalazła się informacja o budowie na moonach? A najlepiej gdyby znalazła się tam informacja nie tylko o tym co jest w trakcie budowy ale również kiedy zostanie ukończone.

Posted

Skoro o tym mowa zakładkę imperium podzielił bym na kategorie [planeta / moon]. W obecnym stanie jest to wszystko mało czytelne.

Posted

Ja to bym poszedł o krok dalej i dał opcje (OPCJE) aby system informował o zakończonych badaniach i budowach.

Posted

Co do badania masz na podglądzie po lewej stronie pod napisem INFORMACJE

Tyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium).

Posted

Tyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium).

odswiez strone to juz tego nie bedzie

Posted

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Piszę przecież, że informacja o badaniu znika dopiero jak się wejdzie w odpowiednią zakładkę. 

Posted

No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić :) Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów :)

Posted

No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić :) Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów :)

masz rację, sprawdziłem to na u5, włączyłem badanie trwające 8 sekund, minelo ponad 10min i wg tego na podglądzie badanie trwa dalej

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.