kOtello Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 Czy jest szansa aby w podglądzie lub Imperium znalazła się informacja o budowie na moonach? A najlepiej gdyby znalazła się tam informacja nie tylko o tym co jest w trakcie budowy ale również kiedy zostanie ukończone.
MiG Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 Skoro o tym mowa zakładkę imperium podzielił bym na kategorie [planeta / moon]. W obecnym stanie jest to wszystko mało czytelne.
Alwego Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ja to bym poszedł o krok dalej i dał opcje (OPCJE) aby system informował o zakończonych badaniach i budowach.
kastetostco Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Co do badania masz na podglądzie po lewej stronie pod napisem INFORMACJE
Alwego Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Co do badania masz na podglądzie po lewej stronie pod napisem INFORMACJETyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium).
kastetostco Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Jak nie jak tak mi jakoś jak badanie się kączy to pokazuje puste pole he he he może ja mam inne konto niż ty i wy
Comes Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Tyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium). odswiez strone to juz tego nie bedzie
Alwego Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Czytanie ze zrozumieniem się kłania Piszę przecież, że informacja o badaniu znika dopiero jak się wejdzie w odpowiednią zakładkę.
kastetostco Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Tylko tyle że nie wchodzę nigdzie i mi znika .... Comes 1
Comes Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 mnie tak samo znika nie wchodzac nigdzie i o to mi chodzilo w tamtym poscie
Alwego Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów
MiG Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów masz rację, sprawdziłem to na u5, włączyłem badanie trwające 8 sekund, minelo ponad 10min i wg tego na podglądzie badanie trwa dalej
Recommended Posts