Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy jest szansa aby w podglądzie lub Imperium znalazła się informacja o budowie na moonach? A najlepiej gdyby znalazła się tam informacja nie tylko o tym co jest w trakcie budowy ale również kiedy zostanie ukończone.

Napisano

Skoro o tym mowa zakładkę imperium podzielił bym na kategorie [planeta / moon]. W obecnym stanie jest to wszystko mało czytelne.

Napisano

Co do badania masz na podglądzie po lewej stronie pod napisem INFORMACJE

Tyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium).

Napisano

Tyle, że to nie działa. Informacja nie aktualizuje się po zakonczeniu badania a po wejściu w zakładkę badania/budynki (i pewnie w imperium).

odswiez strone to juz tego nie bedzie

Napisano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Piszę przecież, że informacja o badaniu znika dopiero jak się wejdzie w odpowiednią zakładkę. 

Napisano

No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić :) Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów :)

Napisano

No to może moje konto jest jakieś niedorobione, bo klikam podgląd, widzę na nim, że trwają pracę nad jakimś badaniem, a ja wiem, że te badanie już jakiś czas temu skończyło się robić :) Jakby nie było, błąd jest, sprawdzałem, przed napisaniem poprzednich postów :)

masz rację, sprawdziłem to na u5, włączyłem badanie trwające 8 sekund, minelo ponad 10min i wg tego na podglądzie badanie trwa dalej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.