AisheN Napisano 4 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 A więc kończę na obecną chwilę z ogam. Ostatnio cofnęło mi się 21 mśbn i odechciało mi się zbieranie trytu od nowa itp. A poza tym studia, sesja za miesiąc i sprawy osobiste. Może zobaczymy się na u7 Konto oddam doświadczonej osobie, która nie zaprzepaści tego co osiągnąłem. Możliwe, że nie oddam konta, zależy od chętnych. W razie pytań zapraszam na moje gg 7909352. Punkty 5.717.451.590.660 34/4074 Astat: 58Tryt: 230.337 Badania główne to:msbn 20TE 28flotowe: 29/28/28 Prowizja banku: do 05.05.2013 13:59:33Geolog (+100%): do 18.01.2014 8:49:29 bank suprise, ale jest duży Wyprzedzając pytania, astaty doładowywałem tylko na początku w ilościach ~20. Resztę sam zdobyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 4 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 CześćSzkoda oddawać tak wysokiego kontaIdz na urlop no ale to moja taka tam propozycjaKogo teraz będę ścigał w ST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comes Napisano 4 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Oddaj mi je hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 4 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam z miłą chęcią ja przyjmę twoje konto , mam jakieś doświadczenie już spory czas klikam w Ogam konto na pewno się nie zmarnuje i będzie rosło w siłę , więcej o sobie napisałem ci na GG Pozdrawiam Brasilass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 4 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Na urlop bez sensu iść, wpłacam surę do banku, a mało kto atakuje mnie, bo weszły te śmieszne ograniczenia A geolog na kilka miechów jeszcze Także nie ma sensu. Na gg pisać w razie jakiś pytań, a tutaj piszcie, czemu to akurat Tobie mam oddać konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 4 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 No to widzę ze już się zdecydowałeś.Rozumiem.W takim razie życzę wszystkiego dobrego w realu.Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 5 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witaj jestem flociażem ale dużo inwestuje w budynki był bym chętny przejąć twoje kąto jeżeli mam podać jakieś st albo statystyki to napisz oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 moge sie nim pobawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 7 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 moge sie zaopiekowac Twoim kontem, na pewno sie nie zmarnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 7 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zgodnie z rozmową z PW wiem że jeszcze nie zdecydowałeś, więc mogę zaproponować, że poświęcony Twój czas na rozbudowę konta nie pójdzie na marne.Jeśli zdecydowałbyś się mi je przekazać gwarantuję, że nie będzie tak, że po chwili konto stanie się farmą, jestem aktywnym graczem i jestem gotowy je poprowadzić.Jestem górnikiem więc wydobycie i kopalnie będą rosły Pozdrawiam i czekam na decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 13 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 witaj ) z chęcią przygarnę konto na 6u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 jesli aktualne to chętnie przyjmę konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 15 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 zgłaszam swą kandydaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 16 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 witam sporo czasu minelo od mojej ostatniej wizyty chcialbym wrocic do gry na w miare dobrym koncie ekowym wiec zglaszam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 17 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam ponownie, dzięki wszystkim za zainteresowanie Konto oddaje koledze Dzięki wszystkim za grę i może do zobaczenia na u7 (chociaż wątpię, bo zaczyna się sesja, potem gdzieś do pracy, a ogam zabiera trochę czasu). /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi