sofly Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Czy w najbliższym czasie jest planowane czyszczenie uni 6 z kont które sa od dawna nieaktywne a nie osiągneły conajmniej 1 mld pkt ? na takich sie prawie w ogóle nie farmi a zajmują dobre pozycje w galaktyce chociazby cenna pozycje 7. Obecnie chyba w żadnym układzie nie ma wolnej pozycji 7 a bez tego nie idzie wykonac zadania z rozszerzeniem planety do 580 pól :/. Prosiłbym bym o odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
benio Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 takie czyszczenia przydały by sie na każdym z uniwersów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASTEK Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 słusznie sporo kont i to słabo rozwinietych zajmuje cenne 7 pole a takich na uni 6 juz niema raz na pół roku takie wietrzenie by sie przydało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comes Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 rowniez jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Bardzo słuszna inicjatywa, też mój głos oddaje na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremi Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 żeby coś zgłaszać to trzeba wiedzieć jedno, nie raz powtarzane, pozycja 7 wcale nie jest najlepsza, bo najlepsza pod względem temp i wielkości jest pozycja 10, dlatego jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 a Ty kolego czytaj całą wypowiedz, mi głównie chodzi o wykonanie zadania powiekszenie planety do 580 pól, a tego bez pozycji 7 nie zrobisz skoro tak Ci się podobają 10 to sobie zasiedlaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremi Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 to dlatego że zadanie ma ci wyjść to administracja ma czyścić grę?rozumiem że nie znalazłeś ani jednej pasującej pozycji na 7 ? ani jednej? niema? ...aż tak to proste być nie może, ja postawiłem teraformer na 26 lev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 brawo terraformer na 26 lvl. czyli daje to 130 dodatkowych pól więc by wykonać misje potrzebujesz planety min 450 pól od razu, a gdzie taką znajdziesz jak nie tylko na 7 ? największa na 6 jaka mi się trafiła 424 brakuje wiec od tych 26 lvl jeszcze 6 lvl przy czym cena zaczyna być bardzo wysoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -LEON- Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 brawo terraformer na 26 lvl. czyli daje to 130 dodatkowych pól więc by wykonać misje potrzebujesz planety min 450 pól od razu, a gdzie taką znajdziesz jak nie tylko na 7 ? największa na 6 jaka mi się trafiła 424 brakuje wiec od tych 26 lvl jeszcze 6 lvl przy czym cena zaczyna być bardzo wysoka z tego co mi się wydaje, zadanie jest 'uzbrojone' w opcję 'pomiń', więc czyszczenie nie jest konieczne. Aczkolwiek byłoby wskazane wywalanie raz na pół roku kont (iI) z top ponad 2k. A co do planety 424 pola na 6 pozycji, to jest to niemożliwe. http://forum.ogam.online/topic/11574-planety-wielkosctemperatura/ Tam wyraźnie widać, że na 6 jest możliwe max 420 pola Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 mała pomyłka 414 to było pó. dobra przejrzałem wszystkie układy nie ma wolnej pozycji 7 nigdzie :/. idzie tlyko porzucić ta misje a szkoda 15 bln deuteru piechota nie chodiz a dla początkujacych mega gratka :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Może niech jeszcze wypowie się Deusx, moim zdaniem oczyszczenie bazy z takich rekordów nie jest zbyt czaso i pracochłonne, szkoda byłoby porzucić taki pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts