benio Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Myszkę sprawdzałem , działa .Skanowałem Kasperskym - Żadnych wirusów Jutro przeinstalowuje system moze to cos pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 jeszcze mozesz sprobowac uzyc CHKDSK -r w terminalu wpisz moze cos pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 spy-bootem przeskanuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) a skąd wezmę spy boota cos polecasz ? EDIt kaboom zrobiłem jak mówisz i cos tam pousuwało cos tam cos tam ale nadal to samo , Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez benio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 benio - posprzątaj kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 "Przeoraj" system Combofix'em...Ściągasz plik wykonywalny combofix (nie musisz nic instalować) i po 10 minutach system pracuje jak świeżo po instalacji... Tylko wyłącz antywirusa przed wykonaniem operacji.U mnie Combofix zawsze pomagał w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 spy boothttp://www.dobreprogramy.pl/Spybot-Search-Destroy,Program,Windows,12546.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A może po prostu przywracanie systemu z dnia, gdzie wszystko działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie jak coś się spartaczy to reinstaluję windowsa, pobieram najnowsze stery, jedynie instalki gier zachowuję na dysku zewnętrznym i nie zdarzyło się by nie pomogło. No chyba że wina sprzętu. Będziesz tydzień wypytywać ludzi i szukać rozwiązania, a przeinstalowanie wszystkiego to max dzień roboty i nie ważne czego to wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jutro robie reinstalacje systemu zobaczymy czy pomoże jak nie to ide do sklepu komputerowego gdzie mi go skladali niech znajda przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 To co zaproponował Deusx jest w Twojej sytuacji na obecną chwilę jak najbardziej wskazane, o ile oczywiście we właściwościach systemu nie miałeś zaptaszkowanej opcji wyłączającej przywracanie systemu i punkty przywracania są utworzone. Jeśli decydujesz się na reinstalacje to nie rób tego na zasadzie "nakładki" na już istniejący system ale od podstaw z formatowaniem partycji systemowej włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No właśnie przywrócić systemu nie mogę bo ostatni zapis systemu był przeprowadzony 3 lata temu :O Wiec nie opłaca mi sie majstrować az tak.Zrobie potężnego formata no i od nowa zainstaluje system i wszystkie sterowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Liczysz się z tym że na 99% będziesz zmuszony również do reinstalacji gier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Te gry co są bliskie memu sercu są na platformie Steam. Mam klucze do nich wiec zostanie mi tylko je zainstalować ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi