Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

a skąd wezmę spy boota cos polecasz ?

EDIt

kaboom zrobiłem jak mówisz i cos tam pousuwało cos tam cos tam ale nadal to samo ,

Edytowane przez benio
Napisano

"Przeoraj" system Combofix'em...

Ściągasz plik wykonywalny combofix (nie musisz nic instalować) i po 10 minutach system pracuje jak świeżo po instalacji... Tylko wyłącz antywirusa przed wykonaniem operacji.

U mnie Combofix zawsze pomagał w takich sytuacjach

Napisano

U mnie jak coś się spartaczy to reinstaluję windowsa, pobieram najnowsze stery, jedynie instalki gier zachowuję na dysku zewnętrznym i nie zdarzyło się by nie pomogło. No chyba że wina sprzętu.

Będziesz tydzień wypytywać ludzi i szukać rozwiązania, a przeinstalowanie wszystkiego to max dzień roboty i nie ważne czego to wina.

Napisano

To co zaproponował Deusx jest w Twojej sytuacji na obecną chwilę jak najbardziej wskazane, o ile oczywiście we właściwościach systemu nie miałeś zaptaszkowanej opcji wyłączającej przywracanie systemu i punkty przywracania są utworzone. Jeśli decydujesz się na reinstalacje to nie rób tego na zasadzie "nakładki" na już istniejący system ale od podstaw z formatowaniem partycji systemowej włącznie.

Napisano

No właśnie przywrócić systemu nie mogę bo ostatni zapis systemu był przeprowadzony 3 lata temu :O Wiec nie opłaca mi sie majstrować az tak.

Zrobie potężnego formata no i od nowa zainstaluje system i wszystkie sterowniki.