DiabelTasmanski Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam,Moje stare konto (mianowicie Tas) widnieje na liście jako zgłoszona gra z jednego IP z użytkownikiem BLACK____HAWK. Nic o czymś takim nie wiem... Nie znam tej osoby ze świata realnego, i na 99% nie dzielimy wspólnego IP... Cytuj
KarolRadom Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2013 Proszę napisać do operatora prośbę o wykreślenie konta z listy zgłoszonych. Cytuj
Dagger157 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam,Moje stare konto (mianowicie Tas) widnieje na liście jako zgłoszona gra z jednego IP z użytkownikiem BLACK____HAWK. Nic o czymś takim nie wiem... Nie znam tej osoby ze świata realnego, i na 99% nie dzielimy wspólnego IP...Wspólne IP widnieje w historii. Mogę usunąć to zgłoszenie, ale jeśli ponownie pojawi się takie same IP, będę zmuszony nałożyć bana za multikonto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi