DiabelTasmanski Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Witam,Moje stare konto (mianowicie Tas) widnieje na liście jako zgłoszona gra z jednego IP z użytkownikiem BLACK____HAWK. Nic o czymś takim nie wiem... Nie znam tej osoby ze świata realnego, i na 99% nie dzielimy wspólnego IP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Proszę napisać do operatora prośbę o wykreślenie konta z listy zgłoszonych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Witam,Moje stare konto (mianowicie Tas) widnieje na liście jako zgłoszona gra z jednego IP z użytkownikiem BLACK____HAWK. Nic o czymś takim nie wiem... Nie znam tej osoby ze świata realnego, i na 99% nie dzielimy wspólnego IP...Wspólne IP widnieje w historii. Mogę usunąć to zgłoszenie, ale jeśli ponownie pojawi się takie same IP, będę zmuszony nałożyć bana za multikonto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts