deusx Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 MSCBlackDemonBlackDemon | GlupiJasFigielBlackDemon | GlupiJasFigielAlwegoparapecikmt07 | sH3epensKuziemTive | Jezus93artursi2 | bpkartursi2 | bpkpassat | michals22WigR | Lawirant Data: 01.06.2014Gracze w jeden linii są zgłoszeniu jako wspólne IP (oddzielni pionową linią), jeżeli masz zastrzeżenia co do jakiegoś zgłoszenia załóż nowy temat w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Przyznam że jest to mało czytelne. Dla przykładu nie wiem jak się odnosić do nicków które są pojedynczo jak np. pierwszy z góry Lucky_lucky.Może zastosujecie formatowanie gracz1/gracz2/gracz3 ? Poza tym 2 ostatnie wpisy są zdublowanellbki LLBBKI LLBBKI llbki Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez kOtello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pojedynczy wpis oznacza np. takie tłumaczenie: "Korzystam z miastowego wifi, nie wiem czy ktoś inny może też z tego korzystać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 no i wyszlo szydlo z worka ^^ ale gracze nieaktywni badz zbanowani sa tu niepotrzebni shibo ladnie mnie tu chciales pojechac ^^ zreszta mojom maniurke rowniez... ty lobuzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Blood, pisałem Ci już, że mnie strasznie drażnisz? "ty łobuzie" oszczędź sb takich zwrotów do mnie, ale nie po to piszę post.Deusx, czemu tutaj jestem, skoro ja tylko zgłosiłem jednorazowe wejście na konto Euphoria w celu odebrania mu fs-a? Jeżeli user wejdzie komuś raz na konto, to też ląduje na tej liście? Czy to po prostu niedopatrzenie z Waszej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arszenick Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 2909 camp2909Nyczu99 2909Nyczu99 MiG Więc albo wszyscy mają jedno IP i powinni być w jednej linii albo np. 2909 wchodzi z różnych IP i raz ma wspólne z camp a raz z Nyczu99 a raz z ‘całym osiedlem’.Te informacje są tak porozrzucane, że zupełnie jest to nieczytelne. Poza tym, konto 2909 to aktualnie kiryl666 i nie wiadomo czy gra ta sama osoba i IP się nie zmieniło, czy ktoś inny na innym IP i powinien być z tej listy wykreślony. Gracz Nyczu99 nie gra na swoim koncie, które jest nieaktywne tylko aktualnie na koncie RevenGe, więc albo zmienił IP albo powinien zgłosić wspólne z 2909 i MiG. Sporo kont z tej listy już zmieniło nazwy i szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 2909 camp2909Nyczu99 2909Nyczu99 MiG Więc albo wszyscy mają jedno IP i powinni być w jednej linii albo np. 2909 wchodzi z różnych IP i raz ma wspólne z camp a raz z Nyczu99 a raz z ‘całym osiedlem’.Te informacje są tak porozrzucane, że zupełnie jest to nieczytelne. Poza tym, konto 2909 to aktualnie kiryl666 i nie wiadomo czy gra ta sama osoba i IP się nie zmieniło, czy ktoś inny na innym IP i powinien być z tej listy wykreślony. Gracz Nyczu99 nie gra na swoim koncie, które jest nieaktywne tylko aktualnie na koncie RevenGe, więc albo zmienił IP albo powinien zgłosić wspólne z 2909 i MiG. Sporo kont z tej listy już zmieniło nazwy i szukaj wiatru w polu.Jeżeli użytkownik zmieni nazwę to u nas też ona się zmienia, więc jest aktualne. Jutro będziemy wykreślać wszelkie nieaktualne zgłoszenie i zaktualizujemy listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 hehehhe ale jaja //warn za spam//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cruel_Scrap wodu1991 eldoka Ten pierwszy nick nie korzysta już z tego IP....wodu1991 i eldoka aktualnie z jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 2909 camp2909Nyczu99 2909Nyczu99 MiG Więc albo wszyscy mają jedno IP i powinni być w jednej linii albo np. 2909 wchodzi z różnych IP i raz ma wspólne z camp a raz z Nyczu99 a raz z ‘całym osiedlem’.Te informacje są tak porozrzucane, że zupełnie jest to nieczytelne. Poza tym, konto 2909 to aktualnie kiryl666 i nie wiadomo czy gra ta sama osoba i IP się nie zmieniło, czy ktoś inny na innym IP i powinien być z tej listy wykreślony. Gracz Nyczu99 nie gra na swoim koncie, które jest nieaktywne tylko aktualnie na koncie RevenGe, więc albo zmienił IP albo powinien zgłosić wspólne z 2909 i MiG. Sporo kont z tej listy już zmieniło nazwy i szukaj wiatru w polu. Sprostuje - 2909 to był Dymek, z nim wejście na konto było jednorazowe tak jak i z Migiem, nie widzę sensu trzymania jednorazowych wejść na tej liście, czy to zostanie usunięte czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 the best off LukaS screv99 LukaS Rawel LukaS Rawel screv99LukaS m4tik LukaS krystiascrev99 LukaS ip x 5sander Neltharian Nelthariankanacha Neltharian Lich Neltharian Neltharian sander ip x 4ogólnie pięknie dziękuje za taką listę brawo ja od pewnego momentu byłem pewny swojego sojuszu, ale patrząc na to co wyżej, to można mieć obawy o to czy wszyscy wiedzą z kim grają.. i czy wiedzą co się dziejeciekawi mnie tylko jedno... "JOZE joSSe" jakie uzasadnienie ze wspólnego ip podali... rozdwojenie jaźni? benio dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Uaktualniona lista zostanie w dniu dzisiejszym zamieszczona na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) oremi ch.... cie to powinno interesowac (zarcik oczywiscie no stress) wazne ze administracja to lykala i tyle moglem grac na 20 kontach kazde miec w innym soju a oni to mieli gdzies....dobrze ze jest ta lista, oczywiscie ze dobrze....ale co dalej ? skoro i tak łykaja wszystko.... pamietacie takie zlomowanie co gosciu chyba wanted dostal 1s ? nom to moje kolejne konto bylo w tym soju, zreszta z innego ip mialem konto w alienach/moze dalej mam edit: takich walkarzy jak ja do niedawna bylem jest tu przynajmniej 5 sproboj zalozyc sobie drugie konto zglos gre z 1ip i postaw flote za jakies 30 bnaniek i zobaczysz jak szpieguje cie gracz z top 900 a po chwili masz lotke w ukladzie z top50 hehehe gram teraz z dziewczyna z 1ip i wiem o czym pisze Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez bloodp3t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 oremi ch.... cie to powinno interesowac wazne ze administracja to lykala i tyle moglem grac na 20 kontach kazde miec w innym soju a oni to mieli gdzies....dobrze ze jest ta lista, oczywiscie ze dobrze....ale co dalej ? skoro i tak łykaja wszystko.... pamietacie takie zlomowanie co gosciu chyba wanted dostal 1s ? nom to moje kolejne konto bylo w tym soju, zreszta z innego ip mialem konto w alienach/moze dalej mam Ban za multi, oczywiście nicki te "cashmir | bloodp3t" są już nieaktualne na powyższej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jako Game team dokłądamy wszelkich starań aby gra była w 100% uczciwa. Niestety nie jesteśmy w stanie sprawdzić wszystkiego i bardzo ważne jest aby to gracze zgłaszali nam wszelkie podejrzenia odnośnie łamania regulaminu. Między innymi dlatego została upubliczniona powyższa lista.Gwarantujemy, że wszelkie zgłoszenia traktowane są poufnie (anonimowo) i każde jest dokładnie weryfikowane. Efektywność naszych działań zależy w dużej mierze od postawy graczy na danym uniwersum. Działania takie jak opisane przez kolege bloodp3t powyżej, prędzej czy później zostaną przez nas wykryte. Jest to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Ban za multi, oczywiście nicki te "cashmir | bloodp3t" są już nieaktualne na powyższej liście. hahahah jaki ban za co skoro mam zgloszona gre z 1 ip ? cashmir zglaszala gre ze mna ponadto mam pw ktore wysylalem do ciebie zanim konto zostalo zalozone i zanim zglosilem gre z 1ip wszystko bylo zrobione tak jak kazales ! a sytuacja ktora opisalem byla na kontach beru / joze / karolinka ?powyzsze konta zostaly zbanowane i przyznaje ze oszukiwalem lecz tteraz jesli mnie zbanujesz oznacza to tylko ze dajesz przyzwolenie wybrańcom, wiec pytam jaie multi he ? mam ci zdjecie dziewczyny dac czxy chcesz z nia na skypie pogadac ? Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez bloodp3t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 hahahah jaki ban za co skoro mam zgloszona gre z 1 ip ? cashmir zglaszala gre ze mna ponadto mam pw ktore wysylalem do ciebie zanim konto zostalo zalozone i zanim zglosilem gre z 1ip wszystko bylo zrobione tak jak kazales ! a sytuacja ktora opisalem byla na kontach beru / joze / karolinka ? wiec pytam jaie multi he ? mam ci zdjecie dziewczyny dac czxy chcesz z nia na skypie pogadac ? Odwołanie składamy w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 o to dobrze Karol, że taka lista będzie uaktualniana dobrze się dzieje w Państwie Rzymskim bloda akurat nie podejżewałem, ale skoro sam się przyznał, to tylko świadczy o tym jak słuszna stała się ta lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi